Co trochu hezké hudby II
Moderátor: Moderátoři
Nebylo to vlastně ani video, bylo to jen pár střídajících se starých fotek původního Citronu, muzika dozajista z vinylu, semtam lupanec.
Teď si uvědomuju, že mi to vlastně dělalo jen u některých "domácích umělců"!
a je to doma...
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen již v srpnu 2017
- Přílohy
-
RP.jpg- (8.93 KiB) Staženo 83 x
Pikofarad píše:Konosuke zkus Kashmir ale ne přes tvé Pioneery.Budeš mít husí kůži jak pralinky
tak to budu muset zkusit sluchátka jo a pincky ty jsou homemade vytuněné namojeucho, z původních sestav zbyly enem ozvučnice
Celkem dobře je to vidět na "spolupráci" se Sharon, Paradise je slušná pecka.
https://youtu.be/Dy6MpsDPKts
rnbw píše:Od Within Temptation som mal kedysi len Enter...... A ako bonus je tam mizerny mastering - ziadna dynamika, zvuk divny (skusal som viac albumov)...
Mám od nich staženo Hydra, The unforgiving a nějaké the best. Celkem asi 70 skladeb. Je to v MP3.
Taky pocit divného zvuku u většiny skladeb. Ale přikládám to kompresí MP3.
K vánocům zkusím koupit nějaké CD a uslyším. A pokud to bude kvalita, tak to bude ještě víc super.
Mám ale pocit, jako by jejich některé skladby byly na hranici reprodukovatelnosti a na schopnosti ucha vše vnímat. V jeden okamžik je tam slyšet kompozice spousty nástrojů. Nejlepší pro reprodukci této hudby by bylo reprodukovat několik kanálů zvlášť a v každém kanálu jiné nástroje. A pořádně nahlas. Aby to vibrovalo celým tělem.
Úplně nejlepší by bylo slyšet to naživo.
Je neuvěřitelné, jak někdo takovou hudbu dokáže složit.