Potřebujeme nutně euro?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
JiriTom

#91 Příspěvek od JiriTom »

Klid, ty jsi tam byl ? A pokud ano, na jaké pozici jsi pracoval ?
sinclair

#92 Příspěvek od sinclair »

Ale však to je známá věc Tomášu, jak se tady Rusáci cítili.
To s těma matrjoškama jsi trochu zahnal do absurdna a mimo rámec.
Já tím chtěl ale primárně říct jednu věc:
Na lidi ve velkých fabrikách, zachování práce a HLAVNĚ zachování odbytu pro výrobu se tenkrát každý 🤐. Bylo to špatně tehdy a je to špatně i kdykoliv dneska. Pracovitých lidí NENÍ jako sraček a dneska se to ukazuje tím víc.
Už s nevelkým, párletým odstupem to tehdy bylo hodnocený jako špatný krok, natož tak teď.
Prostě si myslím, že nějakým způsobem to měli udržet /nejsem obchodník, nerozumím tomu a neznám všechny možné cesty/, byl to obrovský trh i prostor.
O to teritorium jsme prostě neměli přijít. Byla to škoda. Chápu, že se to těžko přiznává - to asi každá chyba. Jenomže tahle chyba měla už tehdy velký dopad, jenom to díky určité setrvačnosti nebylo vidět okamžitě. Skutečně chytrý obchodník s pěti lety VŠE a nějakými zkušenostmi z praxe to věděl už tenkrát.
Lidi, co chytří byli a věděli už tenkrát, jsou přeci vidět dodneška, nebo ne?

JT: Fredis je z Třebíčska, jako jsem já ze Zlínska a Tomáš z Ostravska.
Fakt bys neměl kydat o něčem, o čem víš prd.
JiriTom

#93 Příspěvek od JiriTom »

Obvyklý scénář: docházejí argumenty, nastupují osobní útoky. :wink:
sinclair

#94 Příspěvek od sinclair »

To nebyl osobní útok. Opravdu o tom a o situaci třeba v tomhle oboru víš hovno. Argumente.
Máš argument pro situaci, kdy někdo, aniž by jej někdo nutil, dobrovolně opustí obrovský trh a místo něj tam vlítnou rejžáci se šuntem?
Naposledy upravil(a) sinclair dne 22 říj 2017, 12:33, celkem upraveno 1 x.
JiriTom

#95 Příspěvek od JiriTom »

Nápodobně... :D

EDIT: opět zpětně edituješ. Moje reakce pak dostává jiný smysl. :wink:

Jináč: jsem též z třebíčska... :)
fredis

#96 Příspěvek od fredis »

JiriTom píše:Klid, ty jsi tam byl ? A pokud ano, na jaké pozici jsi pracoval ?

Já ne, ale sousedka v kanclu. Navíc dalších x lidí kteří měli do té doby jistou práci a bylo jim u pr.ele, kam se to vozí.. :wink: Navíc mimo jiné vyváželi i do Itálie. Do tý fabriky nastoupil, nebo spíš byl nastoupen, management z Prahy, opravdu samí "odborníci" s jediným cílem tu firmu zlikvidovat. A to se jim podařilo. Už se k tomu vyjadřovat nebudu, Leoš to napsal jasně a srozumitelně :wink: :lol: .
Rotor rotuje a stator stagnuje...
JiriTom

#97 Příspěvek od JiriTom »

fredis píše:
JiriTom píše:BOPO (ruský překlad "zloděj") obouvala zdarma polovinu CCCP, po revoluci byla pochopitelně první na řadě...pro neschopnost efektivně vyrobit a prodat. :roll:

Ty jsi tam byl, že tu bleješ takový hovadiny?! Asi jo, chytráku. Člověk, který pro ně získal zakázky na Slovensku za miliony, letěl jako první. Když o tom víš kulový, tak tu nerozdávej rozumy a nelži o něčem, o čem nic nevíš!

To co jsem napsal, je faktická příčina konce BOPO, ne moje doměnky.
Tvá nepřiměřená, mentorující reakce svědčí o znalosti problému ze zdroje "jedna paní povídala"...

Souhlasím, raději nechat ležet, přetahovaná už fabriku nezachrání...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“