Firmware do tv z usb.
Moderátor: Moderátoři
Firmware do tv z usb.
Na sony podpoře je popis nahrání přes usb, tj stáhnout do pc a pak usb do tv. Tím bych teoreticky vyhodil ty chyby. Zkoušel to někdo takhle? dík
TAKJAN píše:No, teď jde hlavně o to, zda někdo zkusil nahrát soft do tv přes usb
Jo, zkoušel jsem to v roce 2011 a šlo to. http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=45319
Pokud je to popsané v návodu a výrobce to dovoluje běžnému uživatelí, tak by tam měla být nějaká ochrana proti kousnutí. Třeba jsou tam dvě nezávislé paměti na firmware, nebo něco takového.
Servisák si může psát co chce, Honzo - jednou mají v nějakým popisu deklarovaný, že telkáč má dělat tohle a támhleto - a vykazovat přitom nějaký vlastnosti a podmínky pro používání. Pokud něco z toho nedělá nebo naopak dělá co nemá, může se servisák jít třeba pos.rat a pomalovat si s tím gezicht jako válečným malováním - JE TO ZÁVADA. A ty tu závadu máš nárok reklamovat. Věř mi, zavolej na tu expozituru ČOI.TAKJAN píše:To jsem zkusil, nemá cenu. Když servisák napíše, že závada není, tak není a můžeš se...... Zkusím to.
A kutilmile - nelituju tě
cituji:
Vážený pán ,
ďakujeme Vám, ze ste si vybrali produkty Sony.
Poprosíme Vás, aby jste nám ještě zaslal fotku (Do 2MB), kde je zaznamenaná přesná verze firmware-u v televizi. Dále by jsme se Vás chtěli ještě zeptat, jestli používáte prodlužovací kabele, nebo máte televizi připojenou přímo do elektřiny. Děkujeme za Vašu trpělivost.
Váš prípad bol zaregistrovaný pod týmto identifikačným číslom 16263036. Pokiaľ budete potrebovať
ďalšie informácie ohľadne Vašeho dotazu a odpoviete na našu správu, prosíme nemeňte "Predmet".
S pozdravom a želaním pekného dňa,
Szabolcs Iván
PS: Kupili sme Panasonic a funguje už asi 20 rokov bez problemov.