Pomoc s matematikou (Jílková - EET)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#31 Příspěvek od rnbw »

Prave kvoli tomuto "problemu" prichadzaju lavicove totalitne napady na zrusenie hotovosti. Susedovi budes platit prevodom na ucet a to mu zdania... A ked budes nepohodlny, zablokuju ti kartu a ani sa nevy***ies na platenom zachode.
p32

#32 Příspěvek od p32 »

Otkundes píše:Že Vás to baví, mít svátek z toho, že se před kamerou nějaký politik spletl.

Ale on se nespletl. To je ukázka jen toho, že kecá ve všem nebo ničemu nerozumí.
Sendyx

#33 Příspěvek od Sendyx »

... a tak je to spravne a tak to ma byť! Místo uličních důvěrníků bude bedlivý dohled nad každým živlem dělat kdejaký automat na otevření dveří na WC, a jak snadno se teď zjistí, kdo tam kdy počůral prkýnko nebo si donesl vlastní hajzlpapír, aby odmítl ten dotovaný z agrofertu?
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
Otkundes

#34 Příspěvek od Otkundes »

P32: A kterýpak náš politik opravdu rozumí problematice rezortu, který řídí, nekecá ani neokecává, nevymlouvá se, nemlží, nešíří polopravdy, nepodává zkreslené a neúplné informace, atd? To je jeho chleba, tím se přece živí.
A jsem zase u té politiky. Omlouvám se, raději končím...
p32

#35 Příspěvek od p32 »

Kecají všichni, ale to mě nezajímá. Bavíme se o odborníkovi, ne?
BOBOBO

#36 Příspěvek od BOBOBO »

Zelenej neví a přesto stele sic! sami se za se re me . To po nás ni bolšán nechtěl . jak že to bylo , rozděl a panuj ? Nyní ny každého vola a pseudoiteligence elektrických tomu tleská . Barbaři na roma . :lol: :lol:
Celeron

#37 Příspěvek od Celeron »

Otkundes píše:Vždyť každý podnikatel si musí ve vlastním zájmu vést účetnictví,

To teda kecáš, já si jako OSVČ žádný účetnictví nevedu a ani výst nemusím a finančák to musí chtě nechtě skousnout.
Já si totiž vedu pouze daňovou evidenci. :wink: :wink: :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
sinclair

#38 Příspěvek od sinclair »

Proboha, dyť Jílková je bývalá kovaná svazačka z ČsT, ještě 21. listopadu 89 tam lítala s podpisovýma archama na podporu ÚV KSČ...
Tak co byste po takové kreatůře chtěli, bohajeho. Dyť ta baba se tam celou dobu drží jen kvůli té nevymáchané tlamě jako vrata.
Zkoušela to i jinde, ale moc dlouho nikde nevydržela - když přišli na to, jak moc je blbá. Je to extrémnější případ Bobošíkové.
termit256

#39 Příspěvek od termit256 »

Otkundes píše:Že Vás to baví, mít svátek z toho, že se před kamerou nějaký politik spletl...

On se nespletl, on zamerne lze!

Stejne tak se jiny politik "spletl" kdyz rikal kolik cela tahle saskarna vynese, kdyz vysvetloval ze s capim hnizdem nema nic spolecneho, kdyz prisahal na zdravi svych deti ze neovlivnuje sve noviny, kdyz rikal ze nebyl v STB...

Tak z toho nedelejme svatek, ze se politik obcas splete :-)
xsc

#40 Příspěvek od xsc »

sinclair píše:Je to extrémnější případ Bobošíkové.
S tím bych nesouhlasil. Jílková tam jen straší, Bobošíková byla kandidátkou na libovolnou funkci ve státě včetně prezidentky nebo ředitelky TV. Po paktu s Železným se vyšvihla i do Europarlamentu.
sinclair

#41 Příspěvek od sinclair »

Já to myslel spíš po stránce té nevymáchané tlamy.
Bobo si do ní jednu dobu taky moc neviděla. Co věta, to nějaká perla.
Ale tak třeba s ní uměla dobře hulit, nebo tak něco. Mladší nebyla vyloženě odpudivá a nepochybně toho využívala.
Jílčena je škaredá jak stlačená tma.
sinclair

#42 Příspěvek od sinclair »

A jak si vysvětlit fakt, že loni byl státní balík v přebytku, kdežto letos tuším 50G rána a plánuje se ještě větší? I přes KH, EET a klekání na firmy???
Vidím v tom zase Prchalův marketingový trik, co šmejd na MF nechal "vymakat". Nekecáme, makáme...a klekáme.
sinclair

#43 Příspěvek od sinclair »

Pan prezident opět mluví téměř spatra...odchod na web ČT1 :-)
p32

#44 Příspěvek od p32 »

Ona je totiž pravda jen jedna. EET s povinností být online a odesílat data před tiskem mají v Evropě jen 2 státy - ČR a Chorvatsko (jestli si je nepletu :wink: ). Ty ostatní mají jen obyčejné EET bez povinného online připojení před tiskem stvrzenky.
Ale všichni tyhle záměrné lži od Bureše o tom, že je to všude stejné, žerou i s navijákem. A zrovna tito jeho věřící vůbec nechápou, že kdyby se zavedlo jen EET obvyklé v Rakousku nebo Německu, tak tady proti tomu nepípne ani jedna myška. A o tom to je, všici přece kradnú, jen Bureš ne.
Je zvykem, že v tomto státě rozhodují nahoře ale i dole mezi těmi věřícími jen ti, co dané věci vůbec nerozumí.
sinclair

#45 Příspěvek od sinclair »

Amen. Nevolil jsem ho, hajzla zasrranýho a měl jsem štěstí, můj hlas vůbec nepropadl, naopak.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“