PANASONIC TX-21JT2P nejde zvuk

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MartinXP

PANASONIC TX-21JT2P nejde zvuk

#1 Příspěvek od MartinXP »

Zdravim vas , u tohohle modelu ( sasi TMB553B) mi prestal jit zvuk , koncovy stupen je osazen IO AN7523 . Dle datashetu k tomuto IO bych mel
na pinech 6-4 6-2 namerit diodu (prechod) Nicmene ji nenamerim tak se chci zeptat zda ten datashed ctu spravne . Pokud by se nekdo prosim mrkl na ten datasheed tak ten je zde: http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... N7523.html

Jinak jsem zkontroloval napajeni tohoto IO a melo by byt v poradku.

Diky za radu ..
Návštěvník

Re: PANASONIC TX-21JT2P nejde zvuk

#2 Příspěvek od Návštěvník »

Omlouvám se , ale tvůj myšlenkový pochod jsem nepochopil . Pin 4 je výstup a pin 6 vstup . Pin 2 je druhý výstup , tedy druhého zes . Zátěž se zapojuje mezi piny 2 a 4 . Tak kde chceš naměřit diodu ?
Zdravím Ivan
masar

#3 Příspěvek od masar »

Já ano, tazatel zřejmě zaměňuje schematické značení blokového schematu za schematické značení diod - patrně mu chybí základy.
masar

#4 Příspěvek od masar »

Jaké je napětí na pinu 1,2,4 a 9? Měř proti zemi (pin7)
MartinXP

#5 Příspěvek od MartinXP »

Omlouvam se, spatne jsem opradu pochopil ten datasheet ..., neni to moje silna stranka a opravdu jsem to zamenil za diody :roll: Po nekolika hodinach badani a mereni jsem vyloucil spatny IO
a napadlo me zkontrolovat reproduktor a konektor pro sluchatka ... No muj 5 lety synek tam strcil takovy plastovy predmet , velikosti stacil nato aby zapl umlceni zvuku. Nebylo to videt na prvni pohled protoze konektor je i s 2 cinch zakryty plastovou krytkou :roll:
masar

#6 Příspěvek od masar »

To nic, hlavně že to jede, ne? :wink:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“