Společné přihlášení na různých portálech.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

Společné přihlášení na různých portálech.

#1 Příspěvek od jjilek »

Dnes jsem zažil docela nepříjemný šok. Napadlo mne zagooglovat ... a se zděšením jsem zjistil, že jsem po přihlášení na jeden nevinný bazarový portál provedl svoji registraci včetně shodných přístupových údajů i na jiných portálech, o jejichž existenci jsem neměl ani potuchy. A to včetně lechtivých.
Co s tím?
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Odregistrovat se. :lol:
Začni s mazáním cookies.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jjilek »

Zkus se zaregistrovat na www.bazar.cz a budeš se divit, kde jsi současně registrován. I když se poté odhlásíš, je podivné, že google najde tvoji registraci ve všech těchto portálech. Jaké problémy ti z toho můžou vzniknout, se domyslíš. Při tom je to na síti natrvalo. I po zrušení registrace. Cookies na vyhledávače jako google nemají žádný vliv.
A tato množina portálů není zdaleka jediná!
Přílohy
reg-bazar.jpg
(57.94 KiB) Staženo 175 x
Prochy

#4 Příspěvek od Prochy »

Ale taky ti to tam píší hned pod tlačítkem registrace:
Poznámka::
Vaše registrace je platná pro Bazar.cz a také všechny naše servery
Rande.cz Seznamka.cz Byty.cz Zamestnani.cz Zverokruh.cz Rychlyrande.cz Inzeraty.cz Novina.cz Fotoalbum.cz

Takže je to spíš o tom, že sis to pořádně nepřečetl.
Účet zrušíš pomocí nastavení Menu/Nastavení/Zrušit registraci:
POZOR!! Následujícím krokem bude Vaše registrace smazána také na serverech:
Rande.cz , Seznamka.cz , Bazar.cz , Byty.cz , Zamestnani.cz , Zverokruh.cz , Rychlyrande.cz , Inzeraty.cz , Novina.cz a Fotoalbum.cz. (bude smazáno vše, co se Vás týká, na výše uvedených serverech!)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“