KVT ELEKTRONIKA PRAHA
Moderátor: Moderátoři
KVT ELEKTRONIKA PRAHA
Za teslácký novalový patice s límcem chtěl 150,-Kč za kus, za keramické oktálky tři stovky a tak podobně.
Po mně chtěl za KOPII servisu AZS300 Music 30 Stereo 1.200,-Kč...
Chtěl jsem totiž koupit originál, proto jsem si ty stránky prohlížel a pak mu psal. V prvním telefonátu totiž řekl, že všecky manuály jsou na prodej.
No a potom z něj postupně vylezlo, že originál má jen jeden, který ještě ani není jeho a že majitel ho určitě nikdy neprodá.
Je to 🤐.
Přijde mi to, jako buď nějaká klikací pastička, anebo je to fakt takovej hňup, co se jen chlubí, co všecko nashromáždil a čeká na nějakou "velkou ránu", jako že mu za to někdo nabídne nějaký majlanty.
Ani mi nechtěl říct jméno.
Neprodáte někdo servis, či pěknou kopii AZS300 Music 30 Stereo?
Sehnal jsem 1,2k - je to z nějakého měřáku úrovně, má to stupnici v mV a dB/Np. Už tam mám i ochranu proti "ustřelení" ručky..
- radioelectrum
No samozřejmě nikdy nic nesehnal a v tom krámku měl sice spoustu zajímavých věcí, dokázal bych si tam třeba vybrat - ale když jsem tam přímo o něco projevil zájem - tak tam snad neměl nic NORMÁLNĚ ke koupi, nebyl schopen říct kolik za to vlastě chce, u kdejakého cajku se mně ptal něco ve smyslu kolik bych byl za to ochoten dát, nebo tak nějak - jaká by byla vaše představa? Tohle mně fakt nebavilo, zvlášť když o takových věcech nemám ani řádový přehled. A některé drobné věci - u kterých z něj cena vypadla - tam měl pěkně drahé. Taky jsem si kdysi dávno od něj chtěl zapůjčit manuál na nějaké PU xxx pro zkopírování kvůli součástkám - ale poté co mi sdělil cenu a podmínky mně přešla chuť.
Pak jsem se o tom bavil se svým kolegou z práce -(oni se totiž oba dobře znají!) a ten mi o něm pověděl trochu zajímavé věci.
- radioelectrum
https://mapy.cz/zakladni?x=14.4150777&y ... A1sk%C3%A1