Co trochu hezké hudby II
Moderátor: Moderátoři
Jak se kurrva dá napsat takovej ten klasický blesk, jakoby půlka runy, co do názvu ACDC patří? A jak napsat runovej dvojblesk, víte co myslím.
Není to na nějaké německé klávesnici?
Na webu jsem viděl, že to někteří nebojácnější normálně vkládají do textu, nejak to jít musí.
Jinak totiž mimo jiné nenapíšete správně původní název kapely Kiss, která na tu runu měla koupený copyright. Všecky původní alba, který ještě furt mám, to mají takhle psaný.
Skurvili to jako první při psaní tou denacifikací úplně dojebaní Němci.
A hned po nich Angláni, kromě toho existuje oficiální zpráva, že kapela sama byla promotéry upozorňována na to, že musí runu přestat používat.
Svět se ve smradlavou chlupatou prdel obrací..
Sabbath byl klasický učebnicový hard rock
vlajkovou lodí NWOBHM je Maiden, AC/DC, Priest, z germánů Accept jest akceptován
bohužel, v rámci sbližování a vyrovnání ekonomik jsme direktivně spěli k Bulharům a Rumunům, co dodat ? A že muzika ? che, já jsem sehal cokoliv, měli jsme burzy hudebnin, známé a příbuzné co občas vycestovali do zakázaných zemí, ani zahraniční studenti na vejšce nebyli od věci propašovat volačo, kopčilo se na magiče Tesla...
konosuke píše:... kopčilo se na magiče Tesla...
...a kazeťáky Sencor, International, Tesla A3, občas lacný Sony, Grundig, Philips.
Ale koncert roku 1979 sa zapísal do dejín ,,normalizácie". Akurát Suzi bola prekvapená, že jej komančovia zakázali vystúpiť v jej nezabudnuteľnom ,,motorkárskom"odeve a tak sa na podiu objavila v indiánskom pyžame Suzi Quatro live in Praha 1979
Inak, dobrá je séria dokumentov RTVS o Bratislavskej lýre. Zákulisie, zháňanie zahraničných interprétov a budete prekvapení, kto všetko tu vtedy vystupoval. Sú tu všetky časti, (link je na 1., tie ďalšie si už nájdete...) Zlatá lýra
Mysteri: jo tak Zuzka čtyřkolka vystoupila v Praze AD1979 ? to mně uniklo nebo jsem již zapomenul, to musela být hudební událost roku, věčná chvála "soudruhům" akorát ta kožená kombinéza děvuchi byla stylovější k muzice co tenkrát hráli na podiu...