sinclair píše:Neprodáte někdo servis, či pěknou kopii AZS300 Music 30 Stereo?
Leoši - ber to tak, že už ho máš.
Tedy - máš ho u mně. Mám ho fungl nový-nepoužívaný. Ať už kopii (ale musel by se "rozpárat", aby to šlo perfektně zkopírovat, či skenovat) - ale možná ti věnuju i ten originál, až tedy snad "někdy" dojde k tomu našemu srazu (i s Milanem).
A to ještě pořád nedošlo k tomu oskenování "Katalogu dubnických traf" (taky se bude muset "rozpárat" kvůli skenování), ale už je to "v pořadí"
Honza - kokúň
__________________________ Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali
To Slovensko je starý, když jsem tam před měsícem volal, tak mi nějakej mlaďoch řekl, že už je dávno pryč. A když jsem se ptal, proč to teda je na webu, tak mi řekl něco v tom smyslu, že už to mělo být vyměněný za jiný, ale není..
Je to podle mě jenom pastička na lidi, aby si koupili něco jiného, "když už tam jsou"...
Pamatujete si někdo pražského Hochmana? To bylo něco podobnýho, ten ale prodával. Lacino koupil, napucoval, zhruba rozchodil a sakra draho prodával - nevím už ani, jak dlouho mu to fungovalo a jestli vůbec něco v ČR prodal, byl neuvěřitelně nenažranej.
Někdy koncem devadesátek jsem z něj páčil RU-C rám, navíc nekompletní a odlampovaný a chtěl za něj 50k. Tenkrát. A to mi tvrdil, že jich má kdesi ve skladě dalších pět..
Měl myslím jednoho syna, co pracoval v televizi a měl k tomu nějaký přístup. Jezdili spolu různě i po 🤐 na vesnicích, kinech a tak, něčeho většího se lidi i rádi zbavovali. Pamatuju si jeho inzeráty z Elektroinzertu, ten člověk skupoval úplně všecko.