CROWN CSC-505 FW
Moderátor: Moderátoři
CROWN CSC-505 FW
Minulý týden jsem ho náhodou objevil na Aukru, bohužel bez reprobeden.
Abych něco při připojení náhradních reprodulktorů nepokazil, potřeboval bych zjistit, jaká je správná impedance na výstupu, mimochodem ty origo bedny se připojili k zařízení přes jack konektor.
Jelikož zařízení má OIRT normu, poprosil bych současně, zda by se to dalo nějak jednoduše přeladit na CCIR. Schema nemám, ale našel jsem ho na ebay (za úplatu), a tam je schema právě VKV dílu - viz odkaz.
https://www.ebay.com/itm/Crown-Original ... SwfVpYuWqM
- Přílohy
-
t_1b4beeb50e180d21f3c8e0255ba34c7c_188.jpg- (22.73 KiB) Staženo 228 x
- monterjirka
- elektrosvit
- elektrosvit
- elektrosvit
- elektrosvit
Nebo to vyřeším konvertorem, jeden mám, ale je veliký a ve skříni není pro něho dost místa. Takže Flajzar za 160 Kč ?
Ale skoro vždycky k tomu bylo orig schéma a většinou mizerně přeložený text ze servisního manuálu s případnými vkopírovanými obrázky, pokud šlo třeba o průběhy a tak. Záleží, kdo to prodával - já si tohle tedy vůbec nepamatuju.
Nejvíc srandovní na tom bylo, že třeba brněnská Kovoslužba měla daleko lepší měřáky, než my - ale s většinou podle mě buď neuměli, nebo nechtěli dělat.
Když jsem tam kdysi vlezl cosi náhradního somrovat, měli tam celý velký měřicí stůl RohdeSchwarz. Ale žádné kabely od nich, ani na stole, ani pověšený. Dělalo to dojem, jako že je to tam jenom na parádu "když už nám to sem dali". Jinak měli chlapi na stolech brněnské měřáky a na vozíku jezevce ještě s čímsi.
- elektrosvit
Tento řešený model jsem koupil na Aukru za 200 Kč. Po rozbalení byl na přístroj strochu trisktní pohled, ale po vyfoukání prachu a pavučiin, prostříknutí kontaktů , celkového očištění a výměny el.kondenzátoru 2200 mikro F ve zdroji radio hraje, u mgf musím ještě vyměnit řemínky.
Mimochodem obdivuji kvalitu tehdejších součástek, všechny jsou původní a funkční.
- elektrosvit
Jinak jsem nepsal nic o tom, že by se měl přístroj opravovat stylem halabala po paměti. Jen, že bych na místě dvoraka s koupí manuálu váhal. Uživatel dvorak je zcela určitě svéprávný a rozhodne se sám. Tak nevím, co se ti, sinclaire, nezdá.