tolerance

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
konosuke

tolerance

#1 Příspěvek od konosuke »

tu si tak po vysilující směně popíjíme pivko, cigárko v hubě enemže co: vyletěla na nás s hubou jedna doktorka s horního patra budovy místní polikliniky že prej ji kouř otevřeným oknem štípe do očí...já si říkám: lékařka je též člověk, ne ? opravil jsem ji comp a šálek kávy dostal gratis, a tak to má být, myslím si
Přílohy
poli svi.jpg
(83.12 KiB) Staženo 135 x
Naposledy upravil(a) konosuke dne 05 lis 2017, 16:42, celkem upraveno 1 x.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Sice nevím, "co tím chtěl básník říct"...
Ale jedno vím jistě, dáváš sem často jen kraviny. Nechceš si to nechat na FB?
konosuke

#3 Příspěvek od konosuke »

kraviny ? dobrá, jezevče-hlavní moderátore, beru ponaučení, dobře že ostatní kokoti-buzeranti projdou v diskuzi bez napomenutí...měj se fajn a hodně zdaru
Kono
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
MetalGod

#4 Příspěvek od MetalGod »

Kolik těch pivek bylo? ;)
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
konosuke

#5 Příspěvek od konosuke »

provokace...bez reakce, zdar a sílu
sinclair

#6 Příspěvek od sinclair »

Hele, já si ale pamatuju, že Ty jsi jednu dobu po tý doktorce šel jako po uzeným, není tak? :-)
Nemstí se Ti? :-)
konosuke

#7 Příspěvek od konosuke »

dejme tomu...ale to byla zcela jiná koběta tož tak
Kvicala_r

#8 Příspěvek od Kvicala_r »

A zase jsme u něčeho, co už se tady dlouho řešilo... Můžeš se tomu smát, můžeš si z toho dělat srandu - ale jebe mě, když si sousedka pod náma na balokně zapálí, protože mi to hned taky celkem slušně natáhne do bytu. V tomto případě nekuřáci (tedy já) mají být ti tolernatní - to jsi tím správně chtěl naznačit?
sinclair

#9 Příspěvek od sinclair »

Dokud neexistovala ta uměle vyvolaná, protikuřácká a doslovná hysterie a nepořádaly se monstrózní hony, tak do té doby to nikomu nevadilo.
Ani na balkónech, ani před hospodama, ani nikde jinde.

Ale od té doby, co je možno si do kteréhokoli, třeba i svátečního kuřáka naprosto beztrestně kopnout, tak od té doby probíhají tyhle 🤐 diskuse.

Uměle vyvolaný "společenský problém" to bezesporu je.
Kdyby ale někdo opravdu chtěl tenhle "spravedivý boj" dotáhnout do konce, tak by byly už dávno zrušený trafiky v pravém slova smyslu, resp. nevyráběly by se vůbec cigarety, doutníky, tabák, nebo by stála krabička pět stovek a na registraci u zdravotní pojišťovny - když je to tááák strašně nebezpečný.
Jenomže ono je to nebezpečný, jak se to zrovna komu hodí, o tom se nedá diskutovat.
kejki

#10 Příspěvek od kejki »

To není pravda, možná se o tom nepsalo, ale závěje nedopalků pod balkony a zápach byly nepříjemné i před tím.
lesana87

#11 Příspěvek od lesana87 »

sinclair píše:...do té doby to nikomu nevadilo.

Kde bereš tu drzost, mluvit za všechny ostatní? Jo ty jseš kuřák závislák, tak to potom jo. :roll:
sinclair

#12 Příspěvek od sinclair »

A kde bere tu drzost někdo, kdo si dovoluje tady na Zemi určovat, co je a co není normální?
Víš vůbec, odkud se vzal prvopočátek toho honu a kolik za něj kdo zaplatil?
Myslím tím to heslo "Normální je nekouřit".

Já nebyl ten, kdo začal bohorovně určovat, co je a není normální.
Ani nejsem ten, kdo si dovoluje nařizovat, co je pro ostatní dobré a co není.
sinclair

#13 Příspěvek od sinclair »

Ano, jsem kuřák-závislák a jsem tedy ve střetu zájmů, dalo by se říci.
Ale i mě by velmi zajímalo, proč ta obecná hysterie vznikla až celkem nedávno - přestože se nejméně celé jedno století ví, že je kouření zdraví škodlivé.
Nesmrdí to spíš po pokrytectví, než po spáleným tabáku, co?
Kvicala_r

#14 Příspěvek od Kvicala_r »

Vadilo by mi to před tím, vadí mi to teď... A že v tom bytě, kde je nahuleny až běda - stačí projít po schodišti kolem otevřených dveří má vyrůstat čerstvě malý vnuk (tak 6M). Tomu to asi vadit taky nemá.. Ale tohle je ohraná písnička a vím, že si najde svoje zarputilé zastánce, zarputilé odpůrce a taky ty, kterým vadí ne z principu, ale protože se jich bezprostředně týká. Divím se, že BD se proti tomuto neohradí samo - i když u nás je část BD a část soukromých vlastníků bytových jednotek.
FHonza

#15 Příspěvek od FHonza »

Nevznikla nedávno. Určitě si vzpomeneš na akci "Šance pro tři miliony". Tehdy myslím vzniklo i heslo "Normální je nekouřit". No, na mě to nefungovalo.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“