Fabia - elektrovýbava, interiér, tuning
Moderátor: Moderátoři
Tak som to mal rozobraté a upravil som to. Odpor som vyhodil a navyše som doplnil chýbajúcu spätnú väzbu. Stačilo kúsok drôtu na prepojenie a preškrabnúť jednu cestičku. Pôvodne som uvažoval o tranzistorovom invertore. Už nemusím.
Poďme ďalej. Síce trochu zbytočne, ale už som taký. Chcem rádio, ktoré bude ladiť s palubovkou. Najradšej by som mal OEM. Ale podmienka je, aby to rádio vedelo SD/microSD alebo USB. CD nie je potrebné. Prednostne jednodinové, dvojdin v núdzi (nech mám kam odkladať okuliare). Neviete niekto náhodou o takom rádiu? Ak by sa takého niekto zbavoval, môžeme sa dohodnúť. Cenou by som to chcel udržať pod 50€, max. do stovky. Dík
A kutilmile - nelituju tě
Nj, už se koncernu asi nevyplácelo kupovat rádia přes prostředníka a kupujou si je sami - kde, to se radši nebudu pokoušet tipovat ...
V souvislosti s tímhle faktem řeknu "bohudík, že jsem se svýho Beata zbavil" - měl jsem ho totiž sériově v Drobkovi a musím říct, že Beat je bez debat šitka všech šitek futrál ... Ten se tam dával jen proto, aby na řidiče uprostřed palubky nezívala 2DINová díra ... Takový Bolero nebo Swing už jsou mnohem lepší, jenže jak to vypadá, stejně jako spousta dalších solidních věcí ze škodovek prostě bez náhrady zmizí ... Zkurwený to zm.rdi = soudruzi z Vlkohradu ...!!!!