felicia combi vyhrivane sklo
Moderátor: Moderátoři
felicia combi vyhrivane sklo
Pri rozsviceni svetel se rozsviti kontrolka topeni okna, ktere je vsak vypnuto.
Zadni okno jinak funguje, prepinac je meneny, rele spina, zkousel jsem kostru
vzadu vlevo koncoveho svetla, je v poradku. Nic nikde nehori a kablik do
zadnich dveri me prijde OK, kde hledat zavadu. Diky
David
- monterjirka
Na Xsare sa mi po piatich rokoch polámali na LP dverách a po ďaľšom polroku aj v pravých. Zelený/kostrový bol hrubý asi 4mm - izolácia a vnútri 7 "skoromedených chlpov"
Vymenil som potom káble od dverového konektora - od pinov až pod palubovku,kde som ich napojil k pôvodným. Použil som kábliky z telefónnych točených šnúr. Sú síce tenké,ale kde boli pôvodné hrubšie,použil som 2/3 telef.
Odtvtedy je pokoj (8 rokov). U piatych dverí to bude trochu väčšia piplačka...neni tam konektor...
Kdysi sem dával taky (ještě neznalý) silikonové dráty bývalce do Astry F 5. dveří. Taky sem sháněl silikon - ten je sice sám o sobě ohebný, ale byl extrémně háklivý na jakékoliv "rýpnutí", kdy se silikon ochotně načínal a začal se loupat.
Mrkni třeba na specku Leoni FLRYH - str 32. Je to PVC, ale počet drátků je extrémní. Tohle výrobce kabeláží značí jako "flexible". Přesto, že je to PVC má rozsah -40 - 105C. Takže bych se díval spíše na strukturu vodičů... Taky je dobré těm drátům nechat nějakou volnost a napevno je "nestahovat" izolačkou nebo něčím pdobným, aby jsi jin nevytvářel zbytečné pnutí při pohybu.