za poslední dva měsíce se mi už potřetí vloupali fetky do stodoly, kde mám uskladněné své cennosti a jelikož už nevím jak více zabezpečit mechanicky, zapojuju tento bezpečnostní systém...
Takže centrální jednotka je DGP848, klávesnici mám K641, 2x PIR čidlo nesystémové + hodně historický modul sirény Tecnoalarm TP5..
Nejdříve poprosím o kontrolu zapojení... Ze schémat a návodů jsem pochopil, že klávesnici připojím na kontakty "+" "-" "green" "yellow"... Což je standardní připojení sběrnicových věcí...
Jednotlivá čidla jsem zapojil na stejné "+" "-" jako klávesnici a NC kontakty na "Z1"a "C" u druhého na "Z2" a "C".. Chápu tedy správně že jeden výstup na číslo zony a "C" je společný kontakt vždy pro dvě zony??? Ostatní zony byly propojené dohromady.. mám to tak nechat??? Ještě tedy předpokládám, že tamper na víko mám připojit jako třetí zonu???
Tak a teď k programování... Tady jsem asi uplněj 🤐..
V mém případě jsem snad pochopil, že u všech zon mám dát adresu co je na tišťáku samotný zabezpečovačky a pak číslo zony.. jenže některý jsou 000-048, jiný jsou 100-148 a v jiným návodu jsou čísla 400+
Takže jsem v koncích a mám tedy velikou prosbu...
mám pouhopohé 3 zony zapojené přímo do desky jako Z1-Z3 bez nějakejch těch odporů a tak..
Moc díky...
macman