Sháním TA7756F
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
TA7756F.png- (29.59 KiB) Staženo 97 x
- elektrosvit
Bude v tom kupa užitečných součástek, když odvezeš všecko ode mě a od Ivoša + jedny cigára, je to Tvoje.
Klidně aj hned teď. Sedni na gumy a odvezeš si je plné matrošu.
Některé z těch videí mají pěkné R a C transformátory, ale ještě jsem nic nekuchal. Divil bych se, kdyby se tam aspoň dva-tři tyhle šváby nenašly.
EDIT:
Vzpomněl jsem si, že na půdě mám velkou bednu nejrůznějších desek z VCR, co mi kdysi "na japonské polovodiče" daroval dnes už nežijící kolega J. Honza z Dolní Lhoty. Vše mělo být z funkčních strojů, on by nefunkční desky neskladoval, jen mu to bylo po nástupu DVD líto šmahem vyhodit.
Myslím, že tam byly i tyhle menší desky pod buben i capstan motor.
Mám to prohrabat?
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Tohle video je fakt zajímavé, na svůj rok výroby má velice bohatou výbavu. Například umí proskenovat osm televizních kanálů, z každého uložit statický snímek a všechny pak zobrazit vedle sebe na obrazovce - s devátým kanálem živě uprostřed. Nebo při pauze uložit obraz do paměti ještě před zastavením pásku, takže je perfektně stálý. Jsou v něm tři základní desky a asi dvanáct modulů, vnitřní prostor je zcela zaplněn elektronikou. Už jsem ho měl rozchozené, tak by mě mrzelo, kdyby skončilo na takové blbině.
elektrosvit: A co je to za typ?
- elektrosvit
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- elektrosvit
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem jiný motor s hallovkou, ta má tři vývody, ve schématu je nakreslená jako dva odpory v sérii, kraje jsou připojené na napájení a střed přes kondík ke zbytku videa. Je na něm taky polovina napájecího napětí a ani zde ten výstup na magnet nereaguje. Jak to má fungovat?
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: