Trošku mě bere mylšenka vyměnit stařičkouYamaha HTR 6030, protože neumí z HDMI vyextrahovat zvuk, nemá připojení do NETU skrze web rádia, nemá USB...
Poohlžím a parametry, designem i funkcemi se mi líbí HK (funkčně ošizené AVR 245 nebo celkem obstojné AVR 265..) Nemusím mít nutně novou řadu, protože vím, že starší koupím za rozumnou cenu a přínos pro mě to i tak bude celkem podstatný. Většinou z toho jede rádio jako kulisa a na delší zimní večery filmy (BR nemám a neplánuju), takže přehrávání z NAS, případně USB na telce Samsung UE55KU6092
Aktuálně mám
AQ130 a ARS 9238 neboli Cath AS-200. Sloupy samozřejně vepředu. Mám k tomu i centr něco jako AQ Toba 112. Vše 8R. Ty bedny jsou původní bez úpravy výhybek - viděl sem vlákno, kde Thales radí nějaké vylepšení. Repro časem stejně budu muset vyměnit, až dotáhnu do finále nějaký nábytek, tak asi sloupy půjdou a bude na řadě nějaká regálovka.
Hlavní otázka je, máte nějakou dobrou / špatnou zkušenost s Harmank Kardon po stránce zvukové (jasně to hodně ovlivní i repro), ale hlavně po stránce spolehlivosti a funkčnosti? Co jiné preference pro 5.1 systém, který nebude úplný propadák ani ve stereu?
Díky za trpělivost a shovívavost. Hudební sluch moc nemám