Ako sa dá urobiť presná diera 72mm
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Ako sa dá urobiť presná diera 72mm
Diera musi byt presna!Davali ste uz krabice pod omietku do sadrokartonu tak, ze sa prisadrovali od zadu?Drzí to?Ja som uz diery sadrokarton s frezkov robil.dik
Akym kablom sa moze viest el.do garži vzdusnym vedenim pre svetelny a zas.obvod 230V .Da sa to jednym kablom potiahnut 3C X 4mm2 a v garazi to rozdelit za dvomi isticmi.Samoze z rozvadzaca cez prud.chranič.Kabel keby mal aj lanko na natiahnutie a upevnenie oboch stranach.
- serviceman
- tiktak1953
Tie origos krabice na sadrokarton co pouzivam aj ja ,sa dvomi skrutkami z predu pritahnu.Na dvoch sroboch maju take dve platnicky ktore sa po strceni krabici do presnej diery s predu (tie dve platničky)pritiahnu srobami od zadu o sadrokarton.
- tiktak1953
Proste si diru nakresli, pilkou vyrizni a dopiluj. Kdyz to budes chtit mit presne, holt budes si s tim muset vyhrat. Ja tak delal spoustu der na krabice a nebyl v tom zadny problem.
Inak pozajtra je otvorené a frezu kúpiš .
Ale to ty nechceš počuť . Ako normálne .
Vieš , že sa sadra so sadrou spojí ? Asi len nie .......
- Artaban001
Jinak nevím, jak chceš zapatlávat krabičky "zezadu sádrou", když už je ta stěna hotová a zatmelená - ze zdi trčí jen vyvedený káble.
Ty zvonky se středovým vodícím vrtákem jsem si upravil, jeden je na díru pro sádrokarťónovou krabici a asi 20 mm od jeho pilky je nasazená odříznutá část většího zvonku, kterým se zahloubí asi 1 mm drážka pro límec na krabici. Pak se nestane, že mezi ramečkem vypínače (zásuvky) a zdí je malá vošklivá mezera.
Taky to používám na díry pro krabice v dřevěnkách.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!