jak na příjem TV
Moderátor: Moderátoři
jak na příjem TV
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
2) DigiTV (settopbox): v Brně nejspíš bez problémů: je potřeba si ho jen zajít koupit a zjistit si jak jsi na tom se signálem - nejlevnější řešení
3) Satelitní příjem: Jedna velká podmínka!!! Je potřeba mít nezastíněný výhled na jih, pak zakoupit sat. přijímač, kartu Czechlink a naladit na správný satelit. - prvotní náklady nejvyšší, avšak počtem kanálů bezkonkurenční
Snad Ti to trochu pomůže v rozhodování. Měl jsem kabelovku, zrušil jsem (zbytečně drahé pokud nevyděláváš balík peněz nebo se na TV díváš jen občas). Mám satelit. přijímač s hardiskem a plná spokojenost. Chytám digiTV, nahrávám přímo do PC, avšak pozor! mobilní telefon je úhlavní nepřítel digitálního vysílání. Chcešli si popovídat, mám ICQ.
Lukas-Peca píše:stejně je to blbost, ta digitalizace. Teď máme od kabelovky zkušebně půjčený settopbox. Kvalita obrazu, který jde digitálně přes kabel, je stejná (ne-li o maličko horší) než u obrazu analogově přes anténu. Jediný rozdíl je, že settopbox žere 25 wattů - skoro stejně, jako samotná televize.
Koukam ty jsi asi nepochopil proc se prechazi na digital...radil bych ti neco si precist
Neznamena to ze kdyz TY mas stejnej analog i digital (subjektivne obrazovou kvalitou), ze jinde to je taky tak...trochu uvazuj
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
stepa píše:Lukas-Peca píše:stejně je to blbost, ta digitalizace. Teď máme od kabelovky zkušebně půjčený settopbox. Kvalita obrazu, který jde digitálně přes kabel, je stejná (ne-li o maličko horší) než u obrazu analogově přes anténu. Jediný rozdíl je, že settopbox žere 25 wattů - skoro stejně, jako samotná televize.
Koukam ty jsi asi nepochopil proc se prechazi na digital...radil bych ti neco si precist
Neznamena to ze kdyz TY mas stejnej analog i digital (subjektivne obrazovou kvalitou), ze jinde to je taky tak...trochu uvazuj
Já neprotestuju proti zavádění digitálu, ale proti odpojení analogu.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Lukas-Peca píše:stepa píše:Lukas-Peca píše:Já neprotestuju proti zavádění digitálu, ale proti odpojení analogu.
no tak na tohle nemam sil reagovat![]()
Proč? Pokud někomu ten digitál chybí, tak ať si ho pořídí, ale proč dávat dva tisíce za něco, co třeba já nepotřebuju?
No tak kde zacit?...Treba tady:frekvencni planovani, to jako myslis ze kmitocty se daji pouzivat do nekonecna? Ono uz se totiz dneska pocita s vyuzitim frekvencnich pasem po ATV....atp
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: