Mixer chopper zapojení motoru.

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stasek

Mixer chopper zapojení motoru.

#1 Příspěvek od stasek »

Dobrý večer přeji, občas něco zbastlím a tak mě kamarád donesl mixer sousedky- Ultimate chopper na opravu, jeho žena byla příliš aktivní a zmínila se sousedce, že má někoho, kdo se na to mrkne, co tomu je. Na pohled není nic vidět, měřením jsem zjistil přerušenou tepelnou pojistku na vinutí statoru. Když jsem ji vyřadil, stejně to nefungovalo. Tak jsem rozdělal spínač, což je vlastně přepínač. Samozřejmě jsem odletoval dráty, spínač vyčistil, opálené kontakty taky a složil. Asi jsem si zapojení špatně nakreslil, protože to zase nejde. Namaloval jsem si zapojení a nedává smysl. Kdyby mě mohl prosím někdo nasměrovat, kde jsem v zapojení udělal chybu, byl bych moc rád. Mimochodem mě nejde na rozum, proč je tam použitý přepínač, když by měl stačit spínač. Díky za případné rady.
Přílohy
DSCN1316.JPG
(275.15 KiB) Staženo 196 x
Času dosti mám, trpělivost musím míti.
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Jakýsi "Ultimate Chopper" jsem před časem překresloval a dával sem - není to ono?

Mimochodem - ten přepínač funguje jako brzda motoru.
dj_Paul

#3 Příspěvek od dj_Paul »

rotor mas podle obrazku do zkratu
misocko

#4 Příspěvek od misocko »

v dnesnej dobe mobilnych "foťakov" je az hriech zariadenie pocas rozoberania a hlavne odpojania vodicov nefotiť. Este aj veci ktore sa zdaju pri rozoberani logicke , Ti mozu pri skladani poriadne potrapit hlavu....
procesor

#5 Příspěvek od procesor »

xxxx
Přílohy
ultimate.jpg
(227.01 KiB) Staženo 186 x
stasek

#6 Příspěvek od stasek »

Pánové děkuji vám, moc jste mě pomohli. Na toto fórum je radost chodit. Jsou zde úžasní lidi :D
Času dosti mám, trpělivost musím míti.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“