Bitcoin jak funguje?
Moderátor: Moderátoři
Na Aukru se před dvěma roky někdo snažil prodat "těžební PC" za 240k Kč, pak za 100k ... 30k ...
Nebylo pak jistější legendární "letadlo". Třeba "FOR YOU ..." Vklad 4k Kč.
EDIT: http://rejstrik-firem.kurzy.cz/00210081/for-you-vos/
- Artaban001
Pak mi po přečtení pár článků na wiki přijde, že je to umě zamaskovaný "letadlo". Kdo dřív přijde, ten víc mele. Ti první, co s tím začali, tak jsou určitě v balíku - Podle mě se s tím dá teď nádherně spekulovat..
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Také si vzpomínám na ten článek. Jen si říkám, přoč je nesměnil za luksusní auto, vilu ...Artaban001 píše: ... Pamatuju si, článek o tom, že kdosi omylem vyhodil pevný disk, na kterým měl tolik a tolik bitcoinů, čímž přišel o několik snad desítek milionu korun ...
Chci také nechutně a bezpracně zbohatnout. Vede k tomu cesta přes <b> Bitcoin </b> ? Koupím za nemalý peníz HW. Co potřebuji dále? Jaký SW, kde se registrovat?
Zrovna bez zlata by elektronika byla v ... někde trochu jinde než dnes je.Olchor píše:i zlatokopové se dost nadřeli a to zlato ( z velké části) ...
Reálná užitná hodnota minimální.
Je to stejné jako chození do práce, tam taky dostáváš trochu peněz za úplně zbytečnou činnost a ten, kdo ty peníze vytváří z ničeho, nemusí hnout prstem.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Tak nevím, mám do toho vrazit všechny své peníze? Současný kurz je 1BTC=4450.76 US$ .. a stále roste! (když jsem na to před léty koukal, tak nyl 1BTC za 4,6 US$ ... kdybych BTC tenkrát koupil...
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- radioelectrum
- serviceman
Jakákoliv měna je tedy materializovaná práce spolu s důvěrou.
- radioelectrum