Nenajde se zde šikovný člověk, který by byl ochotný tento program do 12f629 obvodu vložit?
Naprogramování obvodu Pic 12f629 dip8
Moderátor: Moderátoři
Naprogramování obvodu Pic 12f629 dip8
Nenajde se zde šikovný člověk, který by byl ochotný tento program do 12f629 obvodu vložit?
-
petrfilipi
Edit - oprava kódu, občas tam byly pěkné nesmysly.
A ještě jeden edit - myslel jsem, že výstupní tranzostor je NPN, ale opak je pravdou. Takže aktivní stav pro LED i tranzistor je logická nula.
PF
- Přílohy
-
Casovac.jpg- (187.41 KiB) Staženo 262 x
-
petrfilipi
Jak na to spěcháš? Já že bych to mohl ještě připojit na dataloger a nechat změřit těch 24h. Ale to bude nějaký ten den trvat, navíc v pondělí nejdu do práce, takže v úterý (možná) odpojím dataloger z místa, kde je zapojený, ve středu bych mohl mít výsledek a ve čtvrtek bych to mohl poslat.
Anebo - v pondělí jedeme s kolegy z Chrudimi do Českých Budějovic a zřejmě jedeme kolem Pelhřimova (možná přímo přes Pelhřimov). Kdybys někde na trase čekal (nebo mi řekl, kde bych mohl PIC nechat), tak bychom si PIC takto mohli předat. Nebo když si to domluvíš někde na benzince, tak bych v tom taky neviděl problém.
U Pelhřimova budeme okolo 7:30. Finančně bychom to srovnali později.
Petr
Edit - můj program funguje, LED na portu 2 bliká, port 1 a 0 změní svůj stav po 10s na 20s atd. Ale kdybys chtěl nahrát do PICu program ze stránek Jirky.webz.cz tak mi jen napiš, s jakými daty (časy) mám HEX vygenerovat. Ale když jsem program od Jirky zkusil pokusně do PICu nahrát, tak sice bliká LED na portu 2, ale jinak se neděje nic (nastavil jsem čas zapnutí 00:00:05 a vypnutí 00:00:10). Ale jak píšu, LED na portu 2 bliká.
Petr
-
petrfilipi
Nevypadá to špatně - viz obrázek. Důležitá je ta pravá polovina, tam je sledován výstup. V levé půlce je výstup á1s - to je takový kontrolní, že PIC žije.
Cvičně jsem do PICu nahrál namísto 24h jen 30 minut a uvidím, jak to sepne-výsledek přikládám jako obrázek.
Petr
- Přílohy
-
Casovac.jpg- (43.3 KiB) Staženo 219 x
-
Casovac-30 minut.jpg- (52.33 KiB) Staženo 224 x
-
petrfilipi
Do PICu jsem tedy ráno v 7:27 nahrál impuls po 86370s a zítra ráno uvidím, kdy to sepne. Pokud to bude OK, jsem schopný (doufám) to zítra (spolu s krystalem) poslat.
Napiš mi do SZ adresu (pokud jsi mi ji ještě naposlal).
Petr