Ebay - oevřený spor
Moderátor: Moderátoři
Do 6.2 nejde otevřít spor.
Když klikneš u zboží že tí to ještě nepřišlo, vyskočí ti stránka a v ní.
It looks like your item is on its way and should arrive by Feb 06, 2018
Jsem čet že když zboží zaplatím tak to nedostane prodávající ale zustavu to u ebay, myslím na PayPay.
Kdy pak dostane u tohoto ten prodávající ty peníze?
Jinak mám pocit, že v prosinci česká pošta prostě věci z Číny nedoručovala a chodí to až teď. Objednávka z ledna přišla standardně do tří neděl.
Stratiť zásielku možno kedykoľvek a kdekoľvek, naposledy sa to podarilo nemcom u autodielu za 300€, kedy to podali v DHL, ale už v prijímacom mieste to stihli stratiť a podľa ich predpisov mali 60dní na vybavenie reklamácie. Nemec problémy nerobil, peniaze vrátil hneď. Osobne preferuje ale aj tak predajcov mimo číny, sú spoľahlivejší, aj keď zvyčajne o niečo drahší.
Ešte sa chcem opýtať, či má niekto skúsenosti s tým, že predajca z EU má na predaj posledný kus tovaru, kúpite ho a na druhý deň sa peniaze vrátia naspäť s tým, že predajca tansakciu zrušil...
forbidden píše:... ale co mám dělat?
Taky uplatňuju kolektivní čínskou vinu
helios píše:Ešte sa chcem opýtať, či má niekto skúsenosti s tým, že predajca z EU má na predaj posledný kus tovaru, kúpite ho a na druhý deň sa peniaze vrátia naspäť s tým, že predajca tansakciu zrušil...
Stalo se mi to jednou, ale nejdřív mi přišla zpráva z eBay jestli s tím souhlasím. Souhlasil jsem, takže nevím co by se stalo kdybych nesouhlasil.