Elektromobily
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
K tomu je třeba dodat, že na sídlištích není ani kde zaparkovat, natož mít pro každého dobíjecí přípojku. .. Jo já jsem zapomněl, na sídlištích to nejsou lidi, ti jsou jen v rodinných domcích s garáží a s přípojkou. Takže pak ano.PeteBurns píše:... treba dodat, aka je teda skutocna realita - 99% ludi dobija auta v noci pocas spanku, alebo cez den pocas prace, a 99% z nich denne nenajazdi ani niekolko desiatok km, takze netreba
Tak s mojí ženou určitě! Tahat se s piglem v jedné ruce a s lyžemi ve druhé 2 km ze Špindlu do Sv.Petra - děkuji, to jsem si užil v mládí až dost.
Masové rozšíření elektromobilů je v současnosti chiméra - a kdoví, jestli to nebude i v budoucnosti.
Viděl jsem na školení realizovanej vzorovej projekt na RD podle těch novejch předpisů a u domečku 130m2 vyjde jen elektroinstalace místo součastný klasiky 100 tyček na 600. Solár 7,2kW, topení elektrická podlahovka 4kW, úložiště BMZ 27kWh, střídače a regulace Studer... Cena novostaveb po tom všem vyleze na cca dvojnásobek. To si pak bude moct novej barák dovolit skoro každej a na elektromobil už prachy nezbydou.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
mtajovsky píše:Tak s mojí ženou určitě! Tahat se s piglem v jedné ruce a s lyžemi ve druhé 2 km ze Špindlu do Sv.Petra - děkuji, to jsem si užil v mládí až dost.
No tak si nehraj na sportovce, když neujdeš blbé 2 km. Přiznej si prostě, že auto potřebuješ z pohodlnosti a že my za tvoji ženu fakt nemůžeme. Nebo si najdi mladší, která ti to ochotně ponese.
PeteBurns píše:.... Dotycni sa mozu podakovat komousom za yntelygentne planovanie vystavby.....
Tak konečně vím, komu můžeme tady děkovat za věčné problémy s parkováním a bydlením.