Topení Fabia I,2006

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#46 Příspěvek od BOBOBO »

Když jsi s ním mluvil , mohl odtajnit výkřik AP a dodat zbytek , Takto jsme stále v řiti jedna paní možná povídala .... Otázka zněla snad jasně , relata elektrického topení . Inu ví taky prd .
EKKAR

#47 Příspěvek od EKKAR »

BOBOBO píše:.. Inu ví taky prd .
A ty víš dva, ale kecat kolem toho budeš ještě půl roku. Na rozdíl od tebe já mu aspoň nějakou informaci sehnal - ono i ten odborník mechoš nemůže jen tak z hlavy znát detaily o všech verzích elektroniky koncernovejch aut, který se za posledních 20 let vyrobily - i on má na detaily knihovnu manuálů plus on-line placenej přístup na fabrickej server a já jsem se s ním bavil jen "mezi dveřma" během diagnostiky mýho Drobka. Na skutečný detailní popsání se to řeší jedině tím placeným on-line přístupem, při kterým se musí zadávat přímo VINko danýho auta, ke kterýmu je vyhledávaný info. Fabrika si tím chrání know-how, protože dokud volně distribuovala papírový příčurky nebo .pdf manuály, tak se to furt objevovalo ke stažení volně na netu - což oni zásadně nechtějí. Ale odborník na felichčije Bořek je samozřejmě se vším hned hotovej ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
BOBOBO

#48 Příspěvek od BOBOBO »

No s blbými , nic neříkajícími kecy tedy ano . Své nicneříkající balasty nech na škodaforum , stejnětak L by se měl s kecy navrátit na flusforum . Mne se zde líbí právě proto , že se zde netepe několikrát dokola jedna sr ačka . Právě jako VAG na všech forech . Zde se ty nesmysly na 10ti stránkách ZATÍM nedějou . Tedy L jede . Kam se se ru s ctrl CV .
EKKAR

#49 Příspěvek od EKKAR »

Bořku, obávám se, že tvoje medikamentózní léčba ti negativně ovlivňuje funkčnost obsahu mozkový dutiny, pokud v ní teda nějakej obsah přechováváš. Stručně řečeno - NECH UŽ SI TY KECY TŘEBA NA KOLEDU, JO?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
BOBOBO

#50 Příspěvek od BOBOBO »

Tebe nesere , že jsi v několika posledních vláknech vyšel coby diletant ?
TAKJAN

#51 Příspěvek od TAKJAN »

Trochu se divím, že blbej koncern dělá takový tajnosti se starým autem. Já najedu do schemat, tam je foto umístění jednotky, konkrétně dle typu, roku, výbavy..
EKKAR

#52 Příspěvek od EKKAR »

Mně to přijde jako naprosto úmyslná schválnost, podporující smluvní značkovou servisní síť. Prostě podpora monopolu. Oni ti tu informaci dají, ale musíš bejt nejenom zaregistrovanej k nim do systému, ale musíš s nima k tomu ještě mít uzavřenou smlouvu. A typ tý smlouvy určuje rozsah množství informací, ke kterým dostaneš přístup. Každej sosnutej soubor má individuální "podpis", podle kterýho se pozná, když se pak takovej návod vynoří na nějakým úložišti ke stažení volně, od kterýho smluvního partnera to uniklo - následuje vyšetřování, odstřižení od smlouvy a postih za porušení autorskejch práv ...
TAKJAN

#53 Příspěvek od TAKJAN »

Divný. Já mám schemata na CD, teda kopii v PC. Že si to bmw nehlídá líp?
honzasl

#54 Příspěvek od honzasl »

Mně to přijde jako naprosto úmyslná schválnost

Proč schválnost? Prostě byznys, fabrika má něco vzácného, po čem je poptávka a prodává to za peníze. Tj. vydělává nejen na nových autech, ale i na starých šrotech.

My bastlíři si o tom můžeme myslet co chceme.
BOBOBO

#55 Příspěvek od BOBOBO »

Když jsem hledal ty alťasy , tak jsem narazil na rozkresy : https://ulozto.cz/!3kDhLtbXT/skoda-fabi ... omucky-rar
je to ta učební pomůcka . Ono je to vlastně i v servisáku , tam to ale není pro blbce ... Tady jsem to pochopil .
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“