Jak dokonale vyleštit organické sklo (plexi)
Moderátor: Moderátoři
Jak dokonale vyleštit organické sklo (plexi)
- kevin_mitnick
http://www.conrad.cz/politurovaci-krem-na-skrabance-na-displeji-displex+dp58475/
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:hlavně pozor při strojním leštění, když už je panel krásně lesklý a taky ohřátý, v jednom momentu se kotouč k měkkému povrchu přilepí a pak se to celý krásně strhne...
Tak tohle znam, meli jsme tyden starou pracku s umelohmotnym krytem, pritelkyni se na ni podarilo vylit odlakovac na nehty (aceton + nejaky jiny sajrajty). Na hrubo jsem to vzal jemnym smirglem a pote dolestil takovym chlupatym kotoucem do vrtacky, slo to moc dobre az jsem si nakonec rekl, ze uz to staci, jen to naposledy prejedu, no a trochu vic jsem pritlacil, plast se zahral a hezky nalepil na ten lestici koutouc. To bylo radosti....
- Artaban001
Úplný finiš pak Silichrom nebo další prostředky - ta renovační pasta na autolaky nebude marná, mně zatím vždycky stačil povrch vyhlazený jen tou lapovačkou, i tak je to lesk jak blesk. Zalešťoval jsem takhle i škrábance na plastových rámech oken. Použitá hmota je ale měkčí a méně tepelně odolná než polymetyl-methakrylát = plexi, takže je potřeba dávat většího bacha...
A kutilmile - nelituju tě