problém s BLUETOTH

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
student

problém s BLUETOTH

#1 Příspěvek od student »

dobrý den, mám problém s přenosem souboru pomocí rozhraní BLUETOTH z mobilu (SAMSUNG GT-B7722) do PC (WIN 7). Provedu základní nastavení a začne normálně přenos : na mobilu mi to hlásí PROBÍHÁ PŘENOS a na počítači se mi zobrazuje jeho průběh, nabíhá zelený graf až do konce a pak počítač oznámí -Příjem souboru pomocí rozhraní Bluetoth nebyl dokončen-. Přitom na mobilu mi to oznamuje -Soubor odeslán-. ?? Poradíte mi v čem je problém nebo chyba; co s tím mohu dělat ??
vladodyno

#2 Příspěvek od vladodyno »

Použiť prenos cez WiFi. Napr. http://www.ushareit.com/en/
serviceman

#3 Příspěvek od serviceman »

Zkus použít opačný postup, podívat se po spojení do mobilu Windows Explorerem a požadovaný soubor si jednoduše přetáhnout do PC.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
student

#4 Příspěvek od student »

děkuji za dosavadní reakce. Jen bych doplnil, že obráceně přenos tj. z PC do mobilu je funkční. Zkoušel jsem také jestli není chybou velikost souboru, ale není.
Standa99

#5 Příspěvek od Standa99 »

Na tomhle telefonu můžeš těžko debugovat BT komunikaci, jako třeba na Androidu, takže jakékoliv rozpojení může být kvůli čemukoliv (rozdílné BT chipsety, různé BT standardy apod.).
A logicky na tomhle proprietárním systému nepomůže žádná instalace softwaru pro běžně dostupné systémy.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
student

#6 Příspěvek od student »

děkuju za příspěvky v mé věci. Příspěvek Standy99 mi připomíná patálie se starším mobilem SAMSUNG, kde jsem měl problém, který nevyřešil ani servis. Dalším problémovým bodem u tohoto mobilu je speciální sluchátkový konektor. Tak docházím k závěru, že této značce se budu vyhýbat a nebudu ji chválit.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“