Naposledy k mé pojebané tv sony
Moderátor: Moderátoři
Naposledy k mé pojebané tv sony
Co mám udělat? Uplatit ho? Za dva měsíce končí záruka. Po takovémto přístupu nezbývá, než ji vypálit na odpis. Kdo ví jak? Odměna jistá
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
TAKJAN píše:... Servisák je bůh.
Servisák není bůh, ale nevymění ti signálovou desku za 4 tisíce, když ví, že mu ji dodavatel neuzná jako záruční opravu a zůstala by mu na triku. Myslíš, že by ses na jeho místě choval jinak?
Jinak, můj názor je , že TV je určena na příjem pozemního vysílání a všechno ostatní jsou zbytečné blbiny (satelit, internet...) a patří na ně samostatné přístroje. Ty integrované "blbiny" jsou hlavně marketingový trikem. Ono to sice nějak funguje, ale... ...však to vidíš sám.
Například se stalo, že TV nefungovala s konkrétním typem satelitu u zákazníka, s jinými typy bez problémů. Satelit zase bez problémů fungoval s jinými TV. Každý přístroj koupený od jiné firmy, které pravděpodobně budou tvrdit, že zrovna ten jejich je v pořádku a reklamaci zamítnou. Jak se taková situace dá řešit?
Známý to v podobném případě po tahanicích s jednotlivými dodavateli vzdal a satelit se slevou prodal. Kde byla chyba nebo nekompatibilita se nezjistilo.
Jinak YT je na velké obrazovce o dost lepší, než na monitoru. Pořád mi ale nikdo neprozradil, jestli mu YT běhá dlouhodobě. To, co to provádí je jasně softwarem, ale s tím nelze nic dělat.
Pokud v návodu uvádí, že mohu sledovat net, měla by to být pravda. Ale jsme v kocourkově, takže nejsem zas tak překvapen. Je to jako se vším tady.
A jejich odborné tvrzení, že někdy to prostě nejde je vlastně potvrzení mého názoru, že veškerý soft je nedotažen, ojebán a nikdy kloudně nefunguje.
Tím ovšem ty výrobce těch "blbin", na který nachytali zákazníky, omlouváš, nemyslíš?jezevec píše:...Jinak, můj názor je , že TV je určena na příjem pozemního vysílání a všechno ostatní jsou zbytečné blbiny (satelit, internet...)...
Podle mně i na ty "blbiny" musí platit záruka, pokud není v záručních podmínkách výslovně uvedeno něco jiného.
Navrhuji taser.TAKJAN píše:...Za dva měsíce končí záruka. Po takovémto přístupu nezbývá, než ji vypálit na odpis. Kdo ví jak?...
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
masar píše:...Tím ovšem ty výrobce těch "blbin", na který nachytali zákazníky, omlouváš, nemyslíš?...
Ne, neomlouvám, jenom konstatuji realitu.
Co taky chceš od produktu, který je " v ceně" TV. Je to podobné jako s hobby nářadím, občas s tím jde něco udělat, ale na pořádnou a kvalitní práci to není.