staré AR

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
honza637
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od honza637 »

Spíš si sežeň dokumentaci k nastavení raménka, neb to není zrovna sranda. Jakou tam máš přenosku?
Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
feketek

#17 Příspěvek od feketek »

Mám k tomu gramofonu originál dokumentaci a chvějku do původní vložky VM 2102,mám fungl novou k vyzvednutí na poště z Litovle :D PS:jaký je rozdíl mezi VM 2102 a VM 2103?
honza637
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od honza637 »

Skoro žádný, oba jsou to stejný šmejdy:) Ale myslím to vážně. Naše vložky do gramofonů nikdy za moc nestály. Přirovnal bych to k nejlacinějšímu modelu firmy Ortofon a to OMB5 (ale i ta hraje o kousíček líp) . Jinak za zajímavost stojí, že tyhle vložky Tesla se stále dělají někde v Asii. Jednou mi na to kamarád dával odkaz ale již ho asi nenajdu. dokonce se to tu dá koupit asi za 390,- Kč jestli si dobře pamatuju.
Radši si do toho dej vložku od Shure či Denon ( to je ale vyšší liga, nicméně gramofonu to chutná)
PS- Každopádně by měla být s eliptickým hrotem
feketek

#19 Příspěvek od feketek »

OMB 5E má eliptický hrot,ta je taky špatná?Hodně lidí si ji chválí...
honza637
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od honza637 »

E verze patrně ano. Já osobně měl OMB5 ale je to už dlouho. Domnívám se tedy ,že eliptický nebyl. Ono otázka zda je dobrá ... za tu cenu ano. Nicméně po tom, co jsem zkusil výrobky Shure, které jsou značně zvukově lepší a teď mám vložku Denon DL160 za 3260,-Kč můžu říci, že ta s nimi se všemi zametla. Je to vysokovýstupová MC přenoska a jako taková má skvělou dynamiku a vyrovnaný přednes. Až s touhle přenoskou jsem poznal, že na desce je toho víc než se zdá. Ale je to jen moje zkušenost. Záleží moc na tom, jaký máš zesilovač a jaké reprobedny a propojovací kabely. Jestli tam máš origo tkaničku od Tesly tak to je taky :!: blé.
Má to vysokou kapacitu (u MC přenosky to tak nevadí ale MM dost brutálně)
Kdyžtak napiš jaký máš zesík a jaký bedny. Nemá totiž smysl kupovat lepší přenosku, když ji nevyužiješ.
Pro porovnání v mém případě mám repra Shan Apollo 250 a zesilovače dva - dělený Mitsubishi DA-A600 DA-P600 a pak Sansui R50. Ještě teda jeden receiver od Technicse ze 70tých let ale moc nehraje. Nejlepší je ten Sansui co do kvality zesilovače.
feketek

#21 Příspěvek od feketek »

Tak to mi stačí TESLA vložky-já mám Transiwatta 140 Studio a teď to budu kvůli místu předělávat k rec. Yamaha RX-V450,na bedny zrovna šetřím,zatím Videotony 8-)
honza637
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od honza637 »

což i to hraje, ten zesilovač je dobrý a ty bedny nevím no ... ty budou asi slabší:)
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“