Ten se prodával pod značkou Tesco Finest (předtím Tesco Organic), nejdřív ve 250g a 125g krabicích a relativně ke kvalitě za nízkou cenu (cca 350-550kč/kg; jiný "čaje" jsou třeba za 800kč/kg).
Jestli si někdo pamatujete na čaje z 90. let a těch, co se prodávaly za bolševika, stačilo nechat pytlík v hrnku dýl a čaj byl jednak černější jak kafe a nezřídkakdy na něm plaval škraloup namodralýho kovovýho lesku, jednak měly krásnou svíravou chuť tříslovin. Takový byly, ale už nejsou, teď je to připosraný předražený euroseno bez chuti a zápachu (aby náhodou citlivější povahy neurazilo, nešokovalo), lehce obarvená voda, hnus fialovej. Teda až na ten od Tesca, kde 1 pytlík měl v sobě tolik chuti, jak 10 pytlíku euročaje. A co teprve sypanej, když se připravil na způsob turka? Půl napůl s mlíkem, ale barva to mělo ne bílou, ne béžovou, ale karamelově hnědou, silnej tak, že zastavil sraní na tejden.
Nejdřív byly občas k nesehnání, pak občas k sehnání, ale teď zmizely úplně. Neměli před tejdnem, neměli dneska. To mi pořádně hnulo se žlučí. Jdu na informace, baba, která tam byla jen pro ozdobu, mě tam zavedla k holce, co má tenhle úsek na starost, no a ta mi řekla, že se sice hodně prodávaly, ale že se tam asi už prodávat nebudou
Můžete mi vysvětlit, jakou tohle má logiku?! Jediná pořádná věc, a voni to zrušej!
P. S.: Teď jsem jim psal na velitelství o podání vysvětlení (nicméně slušně), tak jsem zvědavej na reakci.
Přesunuto, upraven název. Když už mají kávičkáři vlákno, tak ať je to vyvážené.