Sháním duté, mosazné nýty 1,6/2 mm nebo 1,4 LPKF EasyContac
Moderátor: Moderátoři
Sháním duté, mosazné nýty 1,6/2 mm nebo 1,4 LPKF EasyContac
poptávám alespoň 10 ks dutých, mosazných nýtů vnější Ø 1,6 mm/délka 2 mm. Nebo nýtky pro opravy prokovů Ø 1,4 mm ze soupravy EasyContac
od LPKF. Soupravu nabízí např. "Spezial Electronic" za 12600,- Kč :
http://www.spezial.cz/lpkf/lpkf-easycon ... ovani.html
Samostané nýtky 0.8 - 1.0 - 1.2 - 1.4 mm, minimální odběr 1000 ks
jsou za 1428,- Kč/1000 ks.
Nýtky 1,6/2 mám někde doma, ale jsou dobře schované. Díky předem za pomoc ..
Dnes jsem v Litomyšli koupil nýtky 1,5/4 mm u Briola (100 ks za 36 Kč)
a v Elkoru dutinky 0,75 mm2 (Ø asi 1,65/10 - 30 ks za 12 Kč). Mohl bych je použít, ale nechce mi s tím zatím patlat (zkracovat na 2 mm). Počkám ještě, jestli se neozve nějaká dobrá duše.
cikan píše:poptávám alespoň 10 ks dutých, mosazných nýtů vnější Ø 1,6 mm/délka 2 mm. ...
Dnes jsem v Litomyšli koupil nýtky 1,5/4 mm u Briola (100 ks za 36 Kč)... . Mohl bych je použít, ale nechce mi s tím zatím patlat (zkracovat na 2 mm).
Požadované bohužel nabídnout nemohu - mám jen klasické, s nejmenším Ø 2mm.
Ale pokud neseženeš požadované originály, tak mohu doporučit jednoduchou metodu na zkrácení těch, co už máš (na ty 2mm).
Je k tomu potřebná jen 2mm-metrová tvrdá destička (nejlépe sklotextit, texgumoid, gumoid, ...), do které navrtáš několik otvorů pro zkracované nýtky (aby šly těsně zasunout). Takto nasunuté nýtky (v desce) položíš na tvrdou podložku a vyčnívající (přebytečnou) část nýtků jemným pilníkem odpiluješ až k desce. Tím docílíš požadované délky, s docela čistým a rovným zakončením.
Myslím že, pro požadovaných 10 kousků, touto jednoduchou metodou docílíš za pár minut to, co potřebuješ
- Přílohy
-
preamp.jpg- (291.15 KiB) Staženo 188 x