T610

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Brzda

T610

#1 Příspěvek od Brzda »

Zdarec. trosku sem se vrtal ve svym telefonu (chcel sem se podivat jak je pridelanej joystick), tudiz sem oddelal i displej. Jenze po slozeni a vraceni displeje, displej sviti jen modre, jinac se telefon chova normalne. Nevite cim by to mohlo byt? Koukal sem se na kontakty folie co jde z displeje a ta jak se zda je v pohode.
marostv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od marostv »

Mne sa to tieš stalo a bol vadny displej ,akurad že som telefon nerozoberal odrazu sa rozhodol prestať fungovať.Po vymene displeja telefon normalne funguje
Brzda

#3 Příspěvek od Brzda »

marostv píše:Mne sa to tieš stalo a bol vadny displej ,akurad že som telefon nerozoberal odrazu sa rozhodol prestať fungovať.Po vymene displeja telefon normalne funguje

Ale nvm cim bych ten displej znicil, kdyz sem s nim vlastne vubec nic nedelal, krome toho ze sem ho vytahnul a zase zandal.
Artaban001

#4 Příspěvek od Artaban001 »

Brzda píše:
marostv píše:Mne sa to tieš stalo a bol vadny displej ,akurad že som telefon nerozoberal odrazu sa rozhodol prestať fungovať.Po vymene displeja telefon normalne funguje

Ale nvm cim bych ten displej znicil, kdyz sem s nim vlastne vubec nic nedelal, krome toho ze sem ho vytahnul a zase zandal.

I to někdy stačí...
Radix

#5 Příspěvek od Radix »

Klasický případ, jak někdy zvědavost se nevyplácí.
jano2

#6 Příspěvek od jano2 »

Aspon bude novy,,,
Malo toho viem,radšej sa spytam.
majsi

#7 Příspěvek od majsi »

no neviem. este som sa nestretol s tym aby mi display odysiel takymto sposobom. podla mna tam bude len nejaka drobnost(zly kontakt . . .)
Brzda

#8 Příspěvek od Brzda »

majsi píše:no neviem. este som sa nestretol s tym aby mi display odysiel takymto sposobom. podla mna tam bude len nejaka drobnost(zly kontakt . . .)

No uz sem to zkousel nekolikrat vytahnout a poradne dat a furt nic. Asi fakticky odesel.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od drabek06 »

Tu kovovou sponu ktera se musi otocit aby jsi ten kabel vyndal otoc uplne co to jde. Co vim tak to jde az nekam na druhou stranu. Ten kabel Ti tam musi zapadnout skoro celej. plosky kontaktni plosky skoro nekoukaj. Pokud mas ten kovovej bazmek na pritlaceni malo vytocenej tak ten tam ten kabel nikdy nenasunes tak jak by mel bejt :wink:
Brzda

#10 Příspěvek od Brzda »

drabek06 píše:Tu kovovou sponu ktera se musi otocit aby jsi ten kabel vyndal otoc uplne co to jde. Co vim tak to jde az nekam na druhou stranu. Ten kabel Ti tam musi zapadnout skoro celej. plosky kontaktni plosky skoro nekoukaj. Pokud mas ten kovovej bazmek na pritlaceni malo vytocenej tak ten tam ten kabel nikdy nenasunes tak jak by mel bejt :wink:

To uz sem taky zkousel a porad nic.
galjo

#11 Příspěvek od galjo »

Tak už ti zostáva len posledná možnosť ... zahodiť , navštíviť predajnu mobilov a kupit další mobil, aby si mohol pokračovať v rozoberaní.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“