Blikač (imitace ohně)

Problémy s návrhem, konstrukcí, zapojením, realizací elektronických zařízení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
sinclair

#16 Příspěvek od sinclair »

To bezpochyby. Jakékoliv myslitelné a dovolené pásmo je tak zahumusené, že je docela div, že další bezdrátová zařízení ještě jsou schopny funkce.
Přitom by tomu zdaleka nemuselo tak být, kdyby si každý výrobce z obou stran ošetřil to, co vysílá. Jenže vysvětlujte to ekonomicky uvažujícímu rejžákovi...však mně to funguje a po ostatních je mi houby.
zouzel1

#17 Příspěvek od zouzel1 »

Myslím, že na dobu představení divadla je možno nějaké rušení zanedbat, a když ne, tak se dá jednoduchými prostředky potlačit, jak už napsal Sinclair...
djpara

#18 Příspěvek od djpara »

Tak jsem realizoval toto zapojení a na místo 12V/21W jsem dal LED kuchlá žárovka bez zdroje a LED pásek (Není třeba chladit Tranzistory). Díky všem za pomoc a rady

Obrázek :D
weed_smoker

#19 Příspěvek od weed_smoker »

V tomhle režimu fungovaly dobře KC147 (lichoběžníkovej plastovej trand s modrym pruhem shora) a teslácký TO-39 jako KC507-9,KSY62,KSY71 a některý KF/KFY.Z novějších pak BC547,BC337 a hodně se používá 2N2222.Některýmu trandu 15V stačí,jinýmu je 30 málo.
Jestli ale chceš ovládat 20W žárovku,pomůže TDA2030 napájenej 2x15V a žárovka mezi výstup a zem.Na vstupu 2030 bude dolní aktivní propust(basová sekce barevný hudby) a před ní zdroj hudebního signálu s vhodně nastavenou hlasitostí(signál nemusí bejt vůbec slyšet,přípravek se zapojí do sluchátkovýho výstupu např.telefonu,MP3 nebo walkmana).
Odpovědět

Zpět na „Řešení problémů s různými konstrukcemi“