Tesco logika - čajíčkáři
Moderátor: Moderátoři
Kvalitní vodka je drahá i v Rusku a jako všude jinde. Takže i hodně Rusů pije cosi, co se třeba tady prodává pod názvem "Hanácká vodka" i jiný hnusy, upajcovaný trestěma ze zemákového či řepného lihu.
V lepším případě.
Akorát Rusové toho holt vypijou víc. Je tam větší kosa
+18°C Obyvatelé Havaje si na noc berou dvě přikrývky
+10°C Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení
+5°C Rusové pěstují květinky
+2°C Italská auta nejdou nastartovat
0°C Destilovaná voda zamrzá
-1°C Dech se stává viditelným. Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo
-4°C Pes se ti snaží nacpat do postele
-10°C Francouzská auta přestávají startovat
-12°C Politici začínají mluvit o bezdomovcích
-15°C Americká auta nejdou nastartovat
-18°C Dech se stává slyšitelným
-22°C Bezdomovci si na sebe berou dvě krabice
-24°C Německá auta nejdou nastartovat
-29°C Pes se ti pokouší vlézt pod pyžamo
-30°C Už ani švédská auta nestartují
-38°C Rusové si zapínají vrchní knoflík u košile
-39°C Žádná, ani ruská auta nejdou nastartovat.
-45°C Ruská auta nestartují už ani na vodku
-50°C Auto se ti snaží nacpat do postele
-60°C Obyvatele Helsinek umrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih
-70°C Zamrzlo peklo. Univerzita v Jekatěrinburgu organizuje přespolní běh na zahřátí
-72°C Advokáti si strkají ruce do vlastních kapes
-75°C Santa Claus opouští polární kruh
-90°C Alkohol zamrzl, Rusové jsou nasraní
-268°C Hélium zkapalnělo
-273,15°C Absolutní nula. Ustává pohyb elementárních částic. Rus, žužlaje zmrzlou vodku, připouští, že je pořádná kosa.
sinclair píše:Nic proti ničemu, ale o té kvalitní vodce by se dalo napsat hodně...
Kvalitní vodka je drahá i v Rusku a jako všude jinde. Takže i hodně Rusů pije cosi, co se třeba tady prodává pod názvem "Hanácká vodka" i jiný hnusy, upajcovaný trestěma ze zemákového či řepného lihu.
V lepším případě.
Akorát Rusové toho holt vypijou víc. Je tam větší kosa
Máš tip na nějakou "dobrou" a aby nebyla na leasing? Občas v akci koupím tu z obrázku a přijde mi dobrá.

konosuke píše:Soemtron píše:Ty vaše čaje neznám, ale právě si dávám kvalitní se slivovicí.
no jo, ale jaký směšovací poměr obou odlišných substancí ?
Ja osobne preferujem pomer (čaj/slivovica) 0 : 100. Táto kombinácia je vynikajúca, dostatočne aromatická a nemusím míňať plyn ani elektrinu na ohrev vody...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Řekl bych, že spíš než líh u silné slivovice dusí to koncentrované trnkové aroma.
Jo!
Ale eště tam chybí jedna teplota, kdy se Eskymákovi v zatáčce zlomí psi
Jako já vím, že ne každej má na dvorku bečku petrolínu, ale myslím se ještě furt dá koupit a vím, že jeden můj známej ze Šumavy si tu bečku petroleje na zimu někde kupuje, prej to ve 200L nevychází o moc dráž, než nafta na pumpě.
Přestože komprese drží, tak ten celkově promrzlý motor /hlavně hlava/ může i se žhavením prostě tomu samovznícení bránit, kór když je v nádrži místo slušný nafty nějaká sračka.
Já tu specifikaci kdysi na vojně četl a nestačil jsem se divit. Nevím ale, jestli si to pamatuju přesně. Měli to řidiči PV3S u sebe a naštudovaný. U jiných naftových vozidel /výkonnějších/ o tom nevím, ale u té vejtřasky to bylo pikantní.
Když při startování nepomáhaly ani tři éterové patrony do vstřikovačů do sání /stejný měly myslím i OTčka/, dávalo se motoru PV3S zespoda tzv. "přečíst Rudé Právo" a to doslova
A kutilmile - nelituju tě