Horkovzdušná páječka

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jura80
Kontaktovat uživatele:

Horkovzdušná páječka

#1 Příspěvek od jura80 »

Nejsu žádným fóristem, ale když něco negómu, tož, přindu se zeptat. A když se nesnesitelně nudím, nebo když jsu na plech, někdy se může stát, že se i pokusím poradit. Zdraví Jura!
passion

#2 Příspěvek od passion »

Funguje. Jediná výtka - kolieskom teploty nenastavuješ priamo teplotu, ale výkon telieska - ak zvýšiš prietok vzduchu, zníži sa teplota, musíš ju pridať. Za tie peniaze ale super. Idú okolo 25€ s poštou.
jura80
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jura80 »

Díky za názor. V brzké době zkusím objednat.
Nejsu žádným fóristem, ale když něco negómu, tož, přindu se zeptat. A když se nesnesitelně nudím, nebo když jsu na plech, někdy se může stát, že se i pokusím poradit. Zdraví Jura!
Hydrawerk

#4 Příspěvek od Hydrawerk »

Snad to má dvojitou izolaci.
jura80
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jura80 »

Jestli si vzpomenu, dám report. Kupovat to budu asi začátkem r. 18.
jura80
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jura80 »

Ahoj,

nakonec jsem nepořídil tuhle páječku, ale něco lacinějšího a přitom menšího, lehčího a jemnějšího- plynovku z Lídl shopu. Fligna je, že umí i horkovzduch. Zrovna byla ve slevě a ani doprava tolik nebolela, páč jsem jedním vrzem bral aji trek- bagančata.

No, včera jsem s ní z poloviny naosazoval 4s Li- Ion balancer (jako horkovzduchem samo) a můžu říct, že když se s tím jeden naučí dělat, je to paráda a rychlovka. Spotřeba plynu je v pohodě, páč když zrovna nepájím, tak to vypínám.

Na klasický pájení je fajn taky, a má veeelmi rychle zahřáté pájecí hrot. A má vysoké výkon i na tlustější kabely.

Snad mám jen výtku, že horkovzduchu by prospěla tenčí tryska. Když jsou součástky blízko u sebe. Ale byla by v tomhle páječka z Ebay lepší???

Kdysi mně plynovku doporučoval kolega v práci taky kvůli pájení FEŤáků.

https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Plyno ... p100233750
Celeron

#7 Příspěvek od Celeron »

Jó, tak to sis možná dost "pomohl". Já ji mám od března tohoto roku a už je podruhý na reklamaci. Prostě během provozu najednou jako když utne, přestane hořet.
Vypadá to, že v plynovým zásobníku je z výroby nějaký svinstvo, který při provozu zcela zacpe trysku.
Poprvé mi ji vyměnili, uvidíme co nyní, požadoval jsem vrácení peněz. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
jura80
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jura80 »

Á jé, to se mám na co těšit. Kdyby bylo nejhůř, tak si (v rámci pozitivní zkušenosti s tímhle principem) pořídím nějakou profi plynovku.;)

Ale možná budu mít štěstí na dobré kus...
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od otakarv »

Já jsem si nedávno pořídil tento horkovzduch, musím k ní ještě objednat potřebné trysky.
V tomto obchodě ji koupíš nejlevněji.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“