Tiež som čakal, že bude mať väčšie problémy s odchodomNakadah píše:Nevěřil bych, jak krásně jí půjde šplhání po fasádě. Malý chlupatý Spiderman...
Příroda kolem nás
Moderátor: Moderátoři
Jenže tam to nejsou naše zrzavý/černý potvůrky, tam to jsou burunduci - zemní veverky ...kejki píše:V USA se baví vymýšlení překážek, které musí překonat, jsou dost vytrvalé a učenlivé.
A kutilmile - nelituju tě
konosuke píše:celkem chytré zvířátko, za sklem okna je v bezpečí
Kdysi jsem byl v hotelu Helios na Štrbským Plese v Tatrách. Tam byly veverky úplně naučený šmejdit po oknech v druhým a třetím patře. A pokud nic nenašly, byly schopný vlýst pootevřeným oknem do pokoje a naše přítomnost jim byla zcela volná.
Jo a párkrát nás po ránu vzbudil medvěd, co vybíral popelnice. Taky naprosto voraženej. Někde mám papírový fotky, zkusím je nalýzt.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Přílohy
-
srnky2.gif- (45.14 KiB) Staženo 45 x
Když hodím slupku od banánu do koše ve svým kutlochu a nechám ji tam nějaký den, tak se mě tam objeví takový malý mušky. Určitě se líhnou někde na tý slupce. Jenom mě není jasný, počátek toho líhnutí. Je tam sucho, teplota 21°C a v týto roční době ty mušky venku nelítají. V baráku je taky nemáme. Ku-va, kde se berou, kdo je tam nasadil. Přece nemůžou vzniknout jen ze slupky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Sedneš na lavičku, zachrastíš sáčkem, nasypeš si třeba lískáče do dlaně a nejdýl do pěti minut holka z ničehonic sjede jak blesk z haluzí stromu nad Tebou.
Na chvilku posedí vedle na opěradle lavky, anebo před Tebou - asi zjišťuje, co seš zač. Do pár minut po "rekognoskaci" si přijde z natažené ruky vzít. A ne jedenkrát - klidně během deseti minut si do špajzu odnosí plný pytlík lískáčů. A od pravidelných krmičů si berou rovnou, bez kontroly.
Je to chytrý jak čerti. Je třeba zajímavý, že jim vůbec nevadí, když mám třeba v druhý ruce zapálenou cigaretu, ale k babám na vedlejší lavičce se bály přiblížit na metr, ať natahovaly ruky jak chtěly.
Černý i zrzavý, malý i velký - někdy se jich na tom plácku u laviček sejde i pět. Někde mám ještě klasickou čb fotku ze Sixe, jak si z ruky mé tehdejší nastávající berou ty veverky rovnou dvě.
Nikdy jsem tam neviděl mezi nima nějaký rvačky, nebo nějakou rivalitu. Černý se zrzavýma, velký s malýma, snášejí se.
A kutilmile - nelituju tě
- forbidden
- Kontaktovat uživatele: