Smrt pilota za letu
Moderátor: Moderátoři
Ale v noci bych s tim napoprve pristavat nechtel.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
nemarodí, nestávkujou, nedělají chyby, nekladou mzdové nároky...ideální otrok ! kdo se někdy zastal vyhozenejch na dlažbu ? prozatím nikdo !
A kutilmile - nelituju tě
Ovšem otázka je, zda tu v tý době bude eusssr, či zda tu budeme my a nebo zda tu spíš nebude někdo jinej a nám už to bude šumák...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://refresher.cz/50274-V-nemecke-fi ... -internetu
Lidi si pletou technický rozvoj s fantazií. Soustružníka na kusové výrobě taky nenahradí CNC soustruh, ten se vyplatí po nastavení až při sériové výrobě. Pokud by měl ale ten soustružník dělat 10000 kusů toho samého, tak z toho musí zákonitě zblbnout. Nakonec to někde tak i dělají, ale na to tam mají obráběče kovů, což je jiná kategorie.
Takže modernizace techniky bych se ani moc nebál. Mladí tomu říkají roboti, protože z toho mají strach a staří buď zmizí do důchodu nebo to zvládnou kolikrát lépe než ti mladí, protože mají praktické zkušenosti, které si mladí nepřipouštějí k tělu.
konosuke píše:https://refresher.cz/50274-V-nemecke-firme-maji-petihodinovou-pracovni-dobu-ale-vydelavaji-tolik-kolik-za-osmihodinovku?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Můžeme být v klidu, tady nebudeme mít ani za 20 hodin práce to, co oni mají za 8 hodin, kterou dělají jen 5 hodin a brzy ji zvládnou i za 2 hodiny a kdy konečně všichni pochopí, že už teď dělali ho.no, ale měli se z toho krásně jako naši cigáni.
bez asistence člověka, můj odkaz 24.12.2017 výše