Co trochu hezké hudby II

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
konosuke

#166 Příspěvek od konosuke »

svými estrádními výtržnostmi excesy překonal známé firmy jako Ozzy či Alice Cooper
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hydrawerk

#167 Příspěvek od Hydrawerk »

Na G G Allina samozřejmě nemá. Ale ten už je mrtvej.
Celeron

#168 Příspěvek od Celeron »

To je ten co se pomazával krví a lejnama a chtěl furt spáchat na vystoupení sebevraždu? Tak ten mě stačil na Trubce jen jednou. :lol:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
JiriTom

#169 Příspěvek od JiriTom »

Mongolci hrajou Pink Floyd a vůbec to není špatné... :) https://www.youtube.com/watch?v=E3kY_fxfKkA
konosuke

#170 Příspěvek od konosuke »

dobré...voni už mají elektřinu ?! :idea:
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Zed_007

#171 Příspěvek od Zed_007 »

Zaujalo - Canon Rock Drum cover Junna- https://www.youtube.com/watch?v=b0zFe6ia4D4 :D
konosuke

#172 Příspěvek od konosuke »

holka ?
jo bylo pár kapel rocku co do bicích mlátily děvuchi, Runaways, Vixen, Birtha, Donnas...
ty, je to vůbec možný ? těm babám už není roupama rady ani pomoci
http://www.judaspriestessband.com/
Celeron

#173 Příspěvek od Celeron »

JiriTom píše:Mongolci hrajou Pink Floyd a vůbec to není špatné... :) https://www.youtube.com/watch?v=E3kY_fxfKkA

Zajimavý, jestli ty tři baby jsou mongolky, tak taky nevypadaj úplně špatně. 8O Přiznám, že jsem dosud viděl mongolky jen v TV dokumentech jako kočovné obyvatelky jurt a tam to byly samý starý hnusný čarodějnice. :)
Jirka

Celeron

#174 Příspěvek od Celeron »

Když už jsme u těch Floydů, tak tady je třeba hrají pouliční ortodoxní židé. https://www.youtube.com/watch?v=rirDOIttODM Dobrý a trochu zvláštní...
Jirka

Celeron

#175 Příspěvek od Celeron »

Na Artu dnes Stouni 2015. :)
Jirka

Mysteri

#176 Příspěvek od Mysteri »

Z čias, keď bola ešte prírodne pekná ( alebo, taká škaredá, až bola krásna...). Po plastikách je to dnes android... :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=ynrdkkUxp3E
sinclair

#177 Příspěvek od sinclair »

Cherilyn Sarkisian La Pier. Je to myslím kříženec indiána s arménem, nebo tak nějak.
Nevím už, co to bylo za klip, jak zpívala obklopená vojákama na lodi, obkročmo na laufu děla :D Tehdy ještě vypadala celkem dobře, ostatně ještě i v Čarodějkách.
Když jsem u Čarodějek, myslím byly v bedně včera - podobnej úkaz je i Michelle Pfeifer.
Odjakživa se mi hrozně líbila jako ženská, i dneska vypadá opravdu skvěle a bez větších překopávek.

Stouni už jsou tragédie, jsou spíš k politování. Když se dobře podíváte, tak třeba Wyman vůbec netluče, nebo jen semtam něco, aby se neřeklo a taky ho moc nezabírají. U Richardse si taky myslím, že to za něj všecko odedře někdo vzadu a byl bych ochotnej se i sázet, jestli v tom včerejším sestřihu vůbec měl kytaru vyjetou. Bavil jsem se o tom už dřív s dobrým kytaristou /já sám jenom tak k ohni/, ten se jenom smál.
Tvrdil mi, že i ten holohlavec z Accept je už tak shnilej, že má všecko naflákaný na smyčkách, že výsledný zvuk těm acceptovským sólům sice odpovídá, ale nejde z kytary, je to jenom efektní rekvizita na spouštění smyček a samplů - že naživo se to takhle rozhodně zahrát nedá..
Byl jsem na Accept s dcerkou ve Zlíně a byla to taková napůl ostuda. Holka je má ráda, má je naposlouchaný z domu, od malinka do ní valím ± poctivou muziku horem dolem, byla z toho dost rozpačitá.
K tomu dost indisponovanej ten malej zmetek, co s nima teďka chrčí a co je i na lupenu. Hodně odfláklý zvuk, fakt se na to HiLite vysrál.
Viděl jsem do zahrady, jak zvukař Accept párkrát bezmocně rozhazoval pažema.
Za patnáct kil ve dvou už bych na ně nešel.
Vařej z posledního, udělali pár koncertů s Udem ve stylu "Goodbye Accept, jenom teď a pak už nikdy", zase cosi vyvařili a teďka někdy po Vánocích jsou tu ve ZL zas. To už budou stokrát vyvařený ponožky. Stalingrad třeba, nebo Metal Heart si radši poslechnu doma a slušně...
Když už je na klasickém koncertním PAčku, kde je skoro všecko od L-A, vyloženě slyšet furt nasazený limitéry konců, jak na nižších středech už dodejchávají z posledního, to už je fakt špatný.

Nejlepší zážitky mám z té samé zlínské haly, ale z koncertů nejpozději do r. 2000 a to čistě hardrockových klasiků, včetně takových Slade. Byli fakt výborní. Z novějších sestav jsem si bezva užil i Nightwish, ještě s Tarjou, ale naprostej top mezi koncertama tady ve ZL pro mě zůstává původní sestava DP.
Myslím to bylo 96 či 98, už nevím, lístky mám někde ještě schovaný, ale ještě s nima byl Ritchie. To byla fakt jízda.
Po koncertě jsem se s kámošem, díky známosti se zvukařem předkapely, dostal na stage. Kuurva chlapi, ty omlácený Lordovy Hammondy - ale hlavně ta ohavná dobitá Leslie bedna k nim - ta podle mě pocházela ještě někdy zpočátku 60.let. Zezadu úplně otevřená a celý nejspodnější foch bylo klasický, velký plechový šasi s hromadou černých trafáků a bání - byly to určitě ty původní, starý hruškovitý 6L6G od RCA, nebo TungSol, jako jsou třeba v Leově původním Bassmanovi. A že jich tam bylo!
Je úžasný moct si prohlídnout, čím vším "vařej" tvoje idoly, na kterých jsi vyrůstal..:D
Přílohy
acc.jpg
(67.56 KiB) Staženo 49 x
Standa99

#178 Příspěvek od Standa99 »

.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
konosuke

#179 Příspěvek od konosuke »

Tak, v ten čas sváteční přeslavný Vánoční když se všadě rozprostírá mír a láska by neměly chybět na pořadu "vánoční" hity jako

Queen - Thank God it´s Christmas
Slade - Merry Christmas everybody
John&Yoko, The plastic ono band - Happy Xmas (war is over)

abych trochu provětral plajer vytáhl z archívu rok nehrané cedo
Vánoční koledy - Pražské dechové kvinteto a Kühnův dětský sbor
Celeron

#180 Příspěvek od Celeron »

Nemá být zase něco na 3SAT? Už nevím, jestli to bývalo na Vánoce nebo Silvestra ale bývala tam celodenní koncertní šňůra dost dobrejch kapel.
Jirka

Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“