Zobral som aj nejaku dosku z notebooku - len kvoli tomu, ze v nej bol procesor. Vyzerala OK, VGA intergrovana Intel - tak som ju zapojil na stole a ona funguje
Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
Snímek 3122.jpg- (145.66 KiB) Staženo 44 x
-
Snímek 3121.jpg- (197.41 KiB) Staženo 63 x
-
Snímek 3120.jpg- (145.06 KiB) Staženo 38 x
Přijde mi, že už tam úřadoval nějaký sběratel. Byl to někdo zdejší? Ledničky a ten divný laboratorní přístroj (eh, je to centrifuga Janetzki K23) tam furt jsou, takže náklaďák z Asekolu tam tutově ještě nebyl.
- Přílohy
-
Asekol04.jpg- (182.93 KiB) Staženo 76 x
-
Asekol03.jpg- (240.09 KiB) Staženo 49 x
-
Asekol02.jpg- (194.3 KiB) Staženo 41 x
-
asekol01.jpg- (213.22 KiB) Staženo 72 x
Mám tu krásný velký střídavý adaptér Panasonic 24V/600mA s ulomeným káblíkem a po půlhodině všelikého mordování jsem to vzdal.
Ne, pod štítkem ani jinde šrouby schovaný fakt nejsou
Rozebírám to tak, že upnu do svěráku a stahuji dokud v tom nelupne. Potom ještě z protilehlé strany a pak už to jde buď úplně lehce nebo s minimálním násilím. Pro bojácné, nikdy se mi nestalo, že by se nějak poškodil vnitřek.
Zajímavý bylo, pokud si někdo ze zvědavosti během toho svařovacího pulsu sáhnul holou rukou z boku nebo shora na to "kladivo", který přenášelo kmity na materiál. Prst položenej na horní plochu "kladiva" při tom impulsu doslova ujel stranou jako po mejdle a dotek na boční stranu vyvolával na ploše kůže přiložený ke "kladivu" zranění vysoce podobný spálenině...
A kutilmile - nelituju tě