prosim vas o vyjadrenie_zrusena zaruka GSMOBIL oxidacia
Moderátor: Moderátoři
Urcite bude media zaujimat ako mi najprv chcel SE zavret hubu novym mobilom cim nepriamo suhlasili z pochybenim servisu ... a ked som nesuhlasil tak ma zacali obvinovat ze pisem nepravdive veci o servise co su vlastne FAKTY zistene znalcom .Takze uvidime co poriesi predajca ktory sa k tejto veci zatial stavia kladne a uz som mu osobne odovzdal vsetky nalezitosti a doklady tykajuce sa tohoto ... ak nie tak sa vidime v TV a budem priebezne pisat ako prebieha sudny spor .
Toto ma uz vytocilo do nepricetnosti co si ten sony ericsson dovolil mi napisat sak ty sa budu este cudovat .
Ale nie...dobre vydrz sme s tebou..a ked uz do telky na najprv CNN to ti hodi balik
Dobrý den,
znovu jsem prověřoval tuto Vaši záležitost a důkladně ji konzultoval s vedením servisu, které také trvá na nepochybení ze strany našeho autorizovaného servisu. Oxidace se na Vašem přístroji opravdu nachází, poškození je tedy nezvratného charakteru a v rozporu se záručními podmínkami. Je nám líto, ale nemůžeme Vaší stížnosti vyhovět.
S pozdravem
Petr Jílek
GSMobile Service
Takze som napisal email do alzasoftu ze som ochotny im zaslat zbierku zakonov slovenskej republiky pretoze viditelne ani sony ericsson ani gsmobile servis nevedia ze slovensko nejaky pravny system ma a nejake zakony, a uplne ignoruju znalecky posudok a zistenia znalca sak uvidime ... proti mne servis nema dôkazy tak aj keby bol sud tak podla znalca a pravnika mam 95 percentnu sancu vyhry cize neviem ci su tie firmy obidve natolko padnute na hlavu ze to chcu dotiahnut k sudu alebo o co sa snazia akoze ??? Ale co je moc to je moc .
Sony Ericsson ponukol novy telefon ale ked som im napisal ze podla zakona mam narok na preplatenie nakladov tak ihned zmenili svoje stanovisko a dokonca !!!! ma firma Sony Ericsson obvinila ze som napisal ze servis mi znicil telefon atd. ale popritom som im do emailu napisal zistenia sudneho znalca urceneho ministerstvom spravodlivosti slovenskej republiky . Oni proste fakticky ignoruju znalecky posudok a komplet cele zakony a z emailov si citaju len to co im prave vyhovuje .
Stavim sa ze o tyzden sa dojde na to ze ten telefon vlastne nieje ani Sony Ericsson a ani nikdy nebol pokazeny a uz vôbec som nikdy nebol v servise GSMobile co ako vidim bola osudova chyba .
Teď už Ti jen budu přát všecko štěstí, který posbíráš, hodně odvahy, dobrýho advokáta a hlavně vytrvalost. Všecko ostatní se tím vyřeší jaksi samo.
A kutilmile - nelituju tě
A neviem ako by som teda v tomto pripade mohol ten sud prehrat ale sak dobre ... fakticky by ma zaujimalo ako bude GSMobile zvalovat poskodene cesty a nadbytok cinu a neviem ake chyby servisaka ... servis mi nema ako dokazat ze ja som si to pajkoval kedze na tento zaver nedosli, dosli na nestastnu oxidaciu ktora tam nieje cize bye bye ... no uvidim ako sa vyjadri k tomuto celemu predajca a neviem uz to necham na pravnika a povedal som mu ze sak nech to doriesi a ked pojde na sud tak mu dam plnu moc kedze je to aj nas rodinny znamy a potom nech si odnich vysudi aj 20 000 na nakladoch ja chcem 8500 SKK dostat a necham ich napokoji .
MaTTo píše:SOI sa dotoho nemoze zapajat uz som ich o to ziadal ale kedze to bolo kupene na nasu firmu tak zo SOI odpisali ze nezajem .
Sorry, zabudol som že si telefón kúpil na firmu. Tak to si ešte v ťažšej situácii, musíš to riešiť ako obchodný spor. Akú máš vo Vašej firme pozíciu? Si jej konateľom? Ak nie, mal by si mať aspoň konateľom poverenie na zastupovanie firmy v tejto veci. Nemôžeš spor medzi dvomi firmami riešiť ako súkromná osoba.