VIACKANALOVE OVLADANIE TLACIDLAMI
Moderátor: Moderátoři
VIACKANALOVE OVLADANIE TLACIDLAMI
PS: Negovat a ovlivňovat má v češtině dva různé významy, nevím jak ve slovenštině.[/b]
Na to som myslel aj ja,ze mozno budem mat stastie...Negacia je v slovencine urcitym druhom ovplyvnovania,aspon v tomto pripade...Nejak som tvojej reakcii neporozumel-ja som ani nikdy netvrdil,ze maju tieto dve slova rovnaky vyznam..A ja nepotrebujem schemu,staci mi nazov IO.Banda píše:No vidím, že se to tady už 46x přečetlo a pořád nic, z toho usuzuji, že budeš muset dudo02 prohledat net, protože jestli čekáš, že ti někdo nakreslí schéma, tak to bude asi na dlouho. Hledal už jsi vůbec? Možná budeš mít štěstí a někdo ti dá link.
PS: Negovat a ovlivňovat má v češtině dva různé významy, nevím jak ve slovenštině.[/b]
Malo by to fungovat nasledovne.Mam 4x tlacidlo.Stlacim Tl1 a na nejakom vystupe V1 sa mi objavy nejaky signal S1.Stlacim ho znova a signal by mal zmiznut,cize bistabilny klopny obvod.To iste TL2,TL3,TL4.To by malo byt v jednom puzdre aspon 4X.zkus lepe rict co by to melo delat nebo spise k cemu to ma slouzit
Asi to nakoniec spravim fakt tou 4013.Ty mas na mysli aky"jednocip"?Nevím, proč nemůžeš použít 2 pouzdra 4013. Já jsem ale řešil nezávislé přepínání pro 7 tlačítek pomocí jednočipu pro lepší odstranění zákmitů tlačítek.
- Přílohy
-
tlacitka.gif- (18.96 KiB) Staženo 151 x