Aktualizace Windows XP Professional

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dvorak

Aktualizace Windows XP Professional

#1 Příspěvek od dvorak »

Domníval jsem se, že podpora Windows XP již skončila. Jak je proto možné, že se mi náhle začaly vnucovat další aktulaizace, když mám SP 3 + poslední aktualizaci KB 4012598 ? Nebo je někde chyba ? Děkuji všem.
Achab

#2 Příspěvek od Achab »

Po SP3 bylo ještě cca 200 záplat, pokud u "čistého" SP3 nějak došlo k povolení již zakázaných automatických aktualizací, systém je nabídne k instalaci. Zkontroluj nastavení.
KB 4012598 je mimořádně vydaná záplata proti viru WannaCry. Další aktualizace po ukončení podpory jsou dostupné pouze pro Windows Embedded POSReady.
tiktak1953

#3 Příspěvek od tiktak1953 »

Mne po instalacii asi na druhykrat win xp sp3 prislo este nedavno 130 aktualizacii.
xsc

#4 Příspěvek od xsc »

Aktualizace pro XP fakticky dál vznikají pro verzi POSReady. Občas MS nějakou z nich pustí i pro klasické XP, pokud jde o větší problém - naposledy vir WannaCry. Také vychází "nástroj k odstranění škodlivého SW".
petula
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od petula »

Ty aktualizace jsou ve skutečnosti červi, odesílající data z vašich počítačů do Microsoftu.
tiktak1953

#6 Příspěvek od tiktak1953 »

Petula,tak neak.Do PC sa uz dnes da dostat na dialku,cez na to vytvorené programy.Pre to si many neschovavaj do PC,ale pod ponožky. To co si ludia myslia ze je zadara,nemusi to byt az tak zad.Ked sa naburaju do banky,........tak....
JirkaRCK
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JirkaRCK »

No ono k tomu vzdálenému přístupu už není potřeba ani instalovat software :D Viz: https://www.root.cz/clanky/minix-je-zre ... ech-intel/

Reptiliáni tímto systémem analyzují, kde je nejvhodnější provádět chemtrails.
Odpovědět

Zpět na „Software“