Ne aby Tě kuurva napadlo při měření proudu koncovkou odpojovat výstupák!!!!
Nepíšu to moc složitě? Stíháš?
Odpojovat výstupák jsem neměl v úmyslu, pokud to zapínám, tak si i dávám pozor, aby byl připojený reprák.
Jinak co se týče porozumění Tvému popisu, tak tomu rozumím dobře, ale co se týče času, který bych rádiu chtěl věnovat, tak to už moc nestíhám.
1- filtrační kondenzátor jsem našel na půdě dvojitý 100M od Tesly, doufám, že půjde zformovat.
2-napětí v anodě jsem včera měřil, ale přesně už nevím, zhruba to odpovídalo hodnotám ve schématu, ale raději to přeměřím ještě jednou.
3- na obrázku jsem zakroužkoval vyměněné kondíky červeně, na zelený se chystám. To je ten, co je vidět pod výstupákem. Kondík 1n5 paralelně k výstupáku je klasická keramika. Všechny ostatní kondy okolo konce jsou klasika placatý keramiky. (kromě toho elytu)
Menších kapacit mám taky zásobu, díky za nabídku.
4- potenciometr má nějakou mechanickou závadu, dorazy jsou patrné jen nezřetelně, jinak jde hřídelkou točit pořád dokola.
5-Velké díky za dokumentaci!! A hlavně za Tvůj čas strávený skenováním.
6-Schází mi knoflík hlasitosti a plastová hřídelka od natáčení ferritky je rozlámaná. Tu mi v práci kolega laskavě vyrobí z hliníku, ale ten knoflík "slonová kost" půjde udělat těžko.
7-Ta zpětná vazba od sekundáru výstupáku k regulátoru hlasitosti umí co?
Veliké díky!