Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1
Moderátor: Moderátoři
- elektrosvit
sinclair píše:Tenhle silostroj jsem koupil před asi 10 lety za 300,-Kč v "neznámém stavu" na automotoburze v Březolupech. ...
Tak za 300,- bys "u Jardy" nekoupil ani obyčejný reprák Tesla ARE 669
A pokud bys ho mocímermo chtěl, tak spěchej - nezbývá ti už ani den
A ještě lépe - pár: Tesla ARE 667 za "2 hadry" - no nekup to?
Zato na to máš 14 dní
Je-li někdo ochoten za pár ARE667 vyvalit takový prachy, tak to potvrzuje moji domněnku, že tím magorem na Aukru není jen prodejce co zkouší, ale vždy i některý kupující.
Už tam moc nelezu, ale pamatuju se, že se VŽDY nějaký blb našel, co to koupil. Cokoliv, i hodně brutálně předraženého, co se při trošce námahy s hledáním dalo koupit jinde za čtvrtinu i míň.
Nicméně ty ARE667 vypadají opravdu nepoužitě a podle barvy koše ani ne moc staře. Pokud bych je OPRAVDU NUTNĚ potřeboval na nějakou rekonstrukci a opravdu by jinde k sehnání za čtvrtinu nebyly, tak bych je jistě koupil.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to všecko jako z německých či rakouských blešáků, ale větší díl je vždy velice zachovalý, alespoň opticky. Prakticky žádný ze značkových aparátů, co jsem u něj viděl, tak z ČR ani neznám.
Krom tohoto Rotela s 90W/4R sin, jsem od něj rok předtím koupil /za jiný, ale furt přijatelný peníze/ údajně úplně nefunkční 4p aktivky Grundig AktivBox 50 Professional.
To už bylo o dost horší, ale všecky měniče naštěstí v pořádku a vypadalo to, že se do toho nikdo nepokoušel lézt. Vypadlé úplně všecky pojistky, probité úplně všecky aktivní polovodiče, některé menší kondenzátory, přerušené, ale ne shořelé odpory malých hodnot. Vypadalo to katastroficky, jakoby po nějakém brutál přepětí v síti, nebo spíš bych si tipl blízký úder blesku. Ze strany spojů černý šmouhy po nějakém "jiskření"
Ale opticky tam nebylo ze součástek vyhořelé vůbec nic. Naštěstí to starej Grundig poskládal pouze z evropských polovodičů a i trafo bylo v pořádku. Snadno se povedlo všecko, ve značce sehnat a těžko by kdo poznal, že je to opravovaný. V roce 1980 měly podle starého katalogu Conrad stát u něj 29.990 šilasů za pár.
Hrálo to úchvatně, ale už nebylo místo, tak je má dcerka.
- elektrosvit
- elektrosvit
https://aukro.cz/uzivatel/aknel4/nabidk ... ryId=47096 - výprodej Rytmusů.
Možná nějaký její předchůdce, ale nehledal jsem. Možná i nějaká stavebnice, na zadní stěně není potisk, to nebývalo zvykem.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich