Zajímavé nabídky na Aukru, Bazoši apod. 1

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
starecd

#76 Příspěvek od starecd »

No, Jarda je vůbec lidumil :D
pavel16

#77 Příspěvek od pavel16 »

elektrosvit

#78 Příspěvek od elektrosvit »

To je speciální střihový videorekordér určený pro malá studia. Vyráběl ho Avex Bratislava ve spolupráci se SDZ - AVRO Příšovice. Někdy od konce roku 1989.
kokun

#79 Příspěvek od kokun »

sinclair píše:Tenhle silostroj jsem koupil před asi 10 lety za 300,-Kč v "neznámém stavu" na automotoburze v Březolupech. ...

Tak za 300,- bys "u Jardy" nekoupil ani obyčejný reprák Tesla ARE 669 8O
A pokud bys ho mocímermo chtěl, tak spěchej - nezbývá ti už ani den :lol:

A ještě lépe - pár: Tesla ARE 667 za "2 hadry" - no nekup to?
Zato na to máš 14 dní :lol:
Honza - kokúň

#80 Příspěvek od termit256 »

To je magor :-)
sinclair

#81 Příspěvek od sinclair »

Ano, myslím, že ten člověk JE magor.
Ale současně dost chytrý na to, aby chápal, že když někdo něco opravdu moc chce, tak je za to ochotný a schopný i moc zaplatit.
Což se tady prokazatelně děje.
Je-li někdo ochoten za pár ARE667 vyvalit takový prachy, tak to potvrzuje moji domněnku, že tím magorem na Aukru není jen prodejce co zkouší, ale vždy i některý kupující.
Už tam moc nelezu, ale pamatuju se, že se VŽDY nějaký blb našel, co to koupil. Cokoliv, i hodně brutálně předraženého, co se při trošce námahy s hledáním dalo koupit jinde za čtvrtinu i míň.

Nicméně ty ARE667 vypadají opravdu nepoužitě a podle barvy koše ani ne moc staře. Pokud bych je OPRAVDU NUTNĚ potřeboval na nějakou rekonstrukci a opravdu by jinde k sehnání za čtvrtinu nebyly, tak bych je jistě koupil.
Sendyx

#82 Příspěvek od Sendyx »

Ano, sem tam nějakému zoufalci něco prodá. Ve výsledku je Aukro vytapetované těmi nesmyslnými nabídkami a něco vyhledávat je horor, navíc po těch šílených "vylepšeních".
Curvetraceristé všech zemí spojte se!
sinclair

#83 Příspěvek od sinclair »

Jo - včera jsem se tam podíval na dvě položky a dnes mám Seznam vytapetovaný jenom sračkami z Aukra. Budu zas muset do sušenek. Všecky je vysypávat nechci, tak to bude přebírání na půl hodiny. Zmmrdi jedni.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od forbidden »

Na selektivní probírání sušenek je dobrej třeba mnohými proklínanej a zatracovanej CCleaner. :D Jsou tam dva sloupce, v jednom jsou všechny uložený a v druhým ty, co se mají zachovat. Tam jsem si naházel důležitý z webů, kde chci, aby si mě pamatovali. Postupem času si to probereš a pak jednou za čas, nebo když je potřeba, ty nový a zbytečný smažeš skoro jedním klikem myši.
sinclair

#85 Příspěvek od sinclair »

Na jaro se zase do Březolup pojedu podívat. Ten človíček, co mi toho Rotela střelil tam jezdí pravidelně, vždycky má za zády velkou dodávku a je obložený podobnýma aparátama.
Vypadá to všecko jako z německých či rakouských blešáků, ale větší díl je vždy velice zachovalý, alespoň opticky. Prakticky žádný ze značkových aparátů, co jsem u něj viděl, tak z ČR ani neznám.
Krom tohoto Rotela s 90W/4R sin, jsem od něj rok předtím koupil /za jiný, ale furt přijatelný peníze/ údajně úplně nefunkční 4p aktivky Grundig AktivBox 50 Professional.
To už bylo o dost horší, ale všecky měniče naštěstí v pořádku a vypadalo to, že se do toho nikdo nepokoušel lézt. Vypadlé úplně všecky pojistky, probité úplně všecky aktivní polovodiče, některé menší kondenzátory, přerušené, ale ne shořelé odpory malých hodnot. Vypadalo to katastroficky, jakoby po nějakém brutál přepětí v síti, nebo spíš bych si tipl blízký úder blesku. Ze strany spojů černý šmouhy po nějakém "jiskření" :D
Ale opticky tam nebylo ze součástek vyhořelé vůbec nic. Naštěstí to starej Grundig poskládal pouze z evropských polovodičů a i trafo bylo v pořádku. Snadno se povedlo všecko, ve značce sehnat a těžko by kdo poznal, že je to opravovaný. V roce 1980 měly podle starého katalogu Conrad stát u něj 29.990 šilasů za pár.
Hrálo to úchvatně, ale už nebylo místo, tak je má dcerka.
elektrosvit

#86 Příspěvek od elektrosvit »

sinclair

#87 Příspěvek od sinclair »

Nádhera, díky ES.
Zkusím si to koupit, jestli to nevyleze nějak nesmyslně vysoko, je to celkem vzácnost.
elektrosvit

#88 Příspěvek od elektrosvit »

https://aukro.cz/starozitne-radio-6922469043 - tento přijímač asi nebude továrním výrobkem.
https://aukro.cz/uzivatel/aknel4/nabidk ... ryId=47096 - výprodej Rytmusů. :wink:
Eleman

#89 Příspěvek od Eleman »

Stupnice je z Romance, síťový trafo s usměrňovačkou taky, ale šasi je jiný.
Možná nějaký její předchůdce, ale nehledal jsem. Možná i nějaká stavebnice, na zadní stěně není potisk, to nebývalo zvykem.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
pavel16

#90 Příspěvek od pavel16 »

Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“