Android + FLash

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ohryzek36

Android + FLash

#1 Příspěvek od ohryzek36 »

Nazdar

Mám takový problém - potřeboval bych na tabletu se systémem Android rozhýbat nějak Flash.

Tablet je Lenovo TB3-710F ZA0R0008CZ, má OS Android 5.0.1. Používám ho na obyčejné "tabletové" věci (Skype, internet přes předinstalovaný Chrome, Youtube, různé messengery, atd), akorát občas při bádání zavítám na stránky, které k funkci potřebují flash (jako staré letecké mapy, různé archivní mapy, matriky a tak - prostě věci bez rozumných alternativ). Většinou mi vyskočí stránka "Get Adobe Flash Player" a na další stránce se mi hned omlouvají, že to nepůjde ("This content requires Adobe Flash Player, which is not supported by your device", atd.).

Neměl by někdo rozumné (a ideálně odzkoušené) řešení? Na internetu jsem našel pár návodů, ale většinou se musely doinstalovávat různé pochybné programy a v tomto se fakt moc nevyznám - nechci si ten tablet domrvit.
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

tady mas instalacku flash, nicmene z play store si budes muset nainstalovat alternativni prohlizec kde je flash podporovan... mozna firefox, dolphin

https://www.apkmirror.com/apk/adobe/ado ... -download/
Standa99

#3 Příspěvek od Standa99 »

Nebo vyzkoušej prohlížeč např. Puffin, který má podporu pro Adobe Flash v sobě.
Přílohy
Screenshot_Puffin_20180126-074637.jpg
(104.68 KiB) Staženo 125 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
ohryzek36

#4 Příspěvek od ohryzek36 »

Dík. Nějak to funguje, ale jde vidět, že preferují, aby na ty stránky přistupovali lidi z PC - ovládání přes tablet zrovna ideální není.
Standa99

#5 Příspěvek od Standa99 »

To jsem taky ráno viděl, když jsem to zkoušel, ale chtěl jsi funkční flash :)
Stačila by třeba Bluetooth myš, nebo se podívat, jestli by nešlo emulovat kolečko u myši.
.
..
...
ohryzek36

#6 Příspěvek od ohryzek36 »

Budu si s tím samozřejmě muset pohrát. Nemůžu čekat zázraky - prozatím mi stačí, že to vůbec jede.
Standa99

#7 Příspěvek od Standa99 »

Ale ten Puffin vůbec není špatný, podívej se na tohle video. On má emulaci gamepadu, myši a navíc se dvojitým poklepem v té mapě přiblížíš.
.
..
...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“