RIAA

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pepik9

#16 Příspěvek od pepik9 »

sinclair píše: kdo by dokázal vydolovat pokud možno všechny soubory z mého starého 1GB HD..
Přes tohle a další redukci jsem kopíroval obsah ze starého 2,5" PATA disku. Ale už je docela problém to sehnat, leda Ali..
Hill
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

Na Valachoch je pár IT firem, nevěřím, že by nikde neměli redukci třeba IDE na SATA (a z ní druhou na USB) aspoň na půjčení. Opravdu nevíte o nikom v okolí, kdo by Sinclairovi s touto potíží byl ochotný a schopný píchnout?
Neniu

#18 Příspěvek od Neniu »

Hill píše:Opravdu nevíte o nikom v okolí, kdo by Sinclairovi s touto potíží byl ochotný a schopný píchnout?

Já mám převodník USB na ATA/SATA a klidně ho i půjčím, ale od nás je to docela daleko, takže tudy cesta asi nevede.

Něco jako toto https://www.alza.cz/axagon-adsa-fp3-fas ... 256881.htm Skoro si myslím, že toto je jen novější vývojová verze toho, co už pár roků mám. Občas se to hodí. Třeba i tehdy, když klekne systém v maličkém notebooku bez jakékoli mechaniky. Dá se takto připojit CD/DVD mechanika.
Jsem na cestě k šípku.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“