Vtipy, vtipné články a odkazy III
Moderátor: Moderátoři
vasekpetr1 píše:p32 píše: ... Ano, je pravda, že jejich přístup ke klientům poslední dobou je fakt zhovadilej.
Prozraď mi, v čem je přístup ČS ke klientům zhovadilej? Já jsem u ní už od osmdesátých let, že by mě nějak dávali najevo,
No, tak to jsme na tom asi tak stejně. A tobě připadá normální, že si chceš z vlastního účtu vybrat v hotovosti 300,- Kč a oni ti k tomu dají poplatek 80,- Kč? Mám účty i v jiných peněžních ústavech a nikde se takhle nechovají. A určitě by upozornili, že před měsícem změnili pravidla a je lepší si to vybrat kartou. Jen v komerčce si kdysi vymysleli 500,- Kč poplatek za zrušení účtu. Od osmdesátých let jsi mohl být i u svazáků a asi to na to nemá vliv, že?
např.
metalové kapely/na milión ve Finsku mají jenom nářez
chlast=slast
rychlost NETu
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Osobní zkušenost - STAČÍ SE ZAJÍMAT O SLEVY A ZRUŠENÍ POPLATKŮ U PRACOVNÍKA/PRACOVNICE NA PŘEPÁŽCE. Prostě kdo se nebrání, tomu holt poplatky napálej v plný ráži, kdo se zeptá, dostane odpověď jak si má nechat svůj účet upravit a jak se při jeho používání chovat, aby žádný poplatky nemusel platit - je to přesně podle pořekadla LÍNÁ HUBA = HOLÝ NEŠTĚSTÍ ... Jenže jen tak hloupě držkovat bez skutečný znalosti reálnýho stavu je tááááák jednoduchý, že jo, pé-třicetdvojko? Chce se mi napsat parafrázi na floskuli autorap32 píše:vasekpetr1 píše:p32 píše: ... Ano, je pravda, že jejich přístup ke klientům poslední dobou je fakt zhovadilej.
Prozraď mi, v čem je přístup ČS ke klientům zhovadilej? Já jsem u ní už od osmdesátých let, že by mě nějak dávali najevo,
No, tak to jsme na tom asi tak stejně. A tobě připadá normální, že si chceš z vlastního účtu vybrat v hotovosti 300,- Kč a oni ti k tomu dají poplatek 80,- Kč? Mám účty i v jiných peněžních ústavech a nikde se takhle nechovají. A určitě by upozornili, že před měsícem změnili pravidla a je lepší si to vybrat kartou. Jen v komerčce si kdysi vymysleli 500,- Kč poplatek za zrušení účtu. Od osmdesátých let jsi mohl být i u svazáků a asi to na to nemá vliv, že?
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
Standa99 píše:https://jakubmarian.com/
např.
metalové kapely/na milión ve Finsku mají jenom nářez![]()
chlast=slast
rychlost NETu
Co bys taky chtěl v takový zemi dělat (věčně kosa a sníh)..? Buď chlastat, nebo hrát v kapele. nebo obojí..
Artaban001 píše:chlast=slast
To se mě nějak nezdá, že by se v Polsku chlastalo míň než u nás. Když jsem za bolševika chytal polskou televizi ze Sněžnejch jam (K27 ??) tak tam stále běžela protialkoholická kampaň:
"Polaków jest 42 miliony, z czego 8 milionów jest pijanych"
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
To dělá něco málo pod 20% - ale kam se serou na Rusy, těch je aktuálně něco pod 150 miliónů - a přes míru jich chlasce minimálně polovička ...Celeron píše:... Když jsem za bolševika chytal polskou televizi ze Sněžnejch jam (K27 ??) tak tam stále běžela protialkoholická kampaň:
"Polaków jest 42 miliony, z czego 8 milionów jest pijanych"
A kutilmile - nelituju tě
- patrikvarga
http://thedailyviz.com/2016/08/25/chart ... #more-2708
- Přílohy
-
chlast-svk.png- (137.6 KiB) Staženo 95 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- patrikvarga
@patrikvarga: Tak ti určitě drží průměr (vím, půl roku jsem byl na vojně v Košicích), to je jak u nás: Nad chlastem se nedá zvítězit, jen Valaši remizovali
Jak si tohle mohli dovolit
- Přílohy
-
cislice.jpg- (66.46 KiB) Staženo 182 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA