Prohibice

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Prohibice

#1 Příspěvek od Kaca »

AhojTe Přátelé!
Tak včera jsem byl hrát v Nečtinech na Sportovním bále. Přijel jsem domů v šest ráno po té co jsem byl spolu s ostatními kolegy muzikanty uložit nástroje do zkušebny. Dopoledne jsem spal, nebo se alespoň zkoušel spát. Po obědě který byl vynikající jsem si chtěl otevřít pivo které se mě jakýmsi způsobem dostalo do vlastnictví. Těsně před tím než jsm k tomuto kroku přistoupil jsem měl tu čest ochutnat nepasterizovanou jedenástku Gambáč. Tak teď přikládám pár fotek jak jsem se dobýval do plechovek určených pro blízký východ. Dále jako opravdový fajnšmekr pro pivo (sdílím tohle s několika hodně lidmi s ze svého kokolí a i od jinud kdy jsme zkoušeli moji chuť i se zavázanýma očima a i podle čichu) jsem jasně identifikoval tuhle gambrinusskou jedenástku. Nenašel jsem rozdíl. Tohle tvrdím za stavu dvou piv, před tím než jsem vypil to třetí co je na další fotečce.
Tak jen to. Jaké jsou Vaše zkušenosti?
Zdravím a přeji Vám hodně dobrého piva dle Vašich požadavků!!!!!!!!
Kaca
Přílohy
2018-01-28 19.34.20.jpg
(89.25 KiB) Staženo 166 x
2018-01-28 19.32.26.jpg
(98.26 KiB) Staženo 193 x
2018-01-28 19.31.49.jpg
(100.37 KiB) Staženo 146 x
2018-01-28 19.31.49.jpg
(100.37 KiB) Staženo 143 x
2018-01-28 19.31.22.jpg
(83.3 KiB) Staženo 132 x
Celeron

#2 Příspěvek od Celeron »

To jsou mi věci, pívo pospátku pro mochametány. 8O Když si vzpomenu, jakej problém byl sehnat v Egyptě pivo... A to měly jen tu hnusnou Stellu. :x

Jo a ten vývozní plechovkáč, to nevíš, že se musí otvírat klasickým votvírákem na konzervy? :)
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kaca »

Celerone - jseš 🤐! Ale Stella se nemůže hodnotit jako hnusná. Tedy v Egyptě možná pokud je to jako s tím PPPPPPrazdrojem do rejžáků. :-)

Otevírákem na konzervy? Neviděls ten nůž? :D
Jo a stím psaním pospátku je to asi proto aby mochchcamedán viděl ve zpětném zrdcátku čím se nalejvají jeho děti a manželka na zadním sedadle v autě tedy když neběží zrovna za ním (nebo před ním) když se aaa lách nedívá......... :-)
Zbyněk
warp

#4 Příspěvek od warp »

To je focené zrcadlově (asi mobilem). Mě by se do "sbírky" tato plechovka klidně vešla.
Milan_F

#5 Příspěvek od Milan_F »

Opravdový fajnšmekr a pivo z plechovky?!?!? Tos mě dostal! Ale proti fajnšmekrovskýmu gustu... :lol: :lol: :lol:
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kaca »

No to je dobrej opostřeh! Když mě to přinesl ježíšek tak co jsem s tím měl dělat???
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Kaca »

Warpe - škoda, několik sekund. Už je zmáčklá. Možná by šla ještě vyrovnat. To mě taky nenapadlo. Mrzí mě to. Byl jsem nas ranej a jen jsem ji zmáčkl zboku. Ještě ji mohu vyndat, není zašpiněná.
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Milan_F píše:Opravdový fajnšmekr a pivo z plechovky?!?!? Tos mě dostal! Ale proti fajnšmekrovskýmu gustu... :lol: :lol: :lol:
Furt 1000x lepší, než z PETky ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Kaca »

Ale jo. Ale přece to nevyleju do kanálu když mě to dal synek..................
Jen mě nejde do hlavy jak to rejžáci otevírají.................
Rellik

#10 Příspěvek od Rellik »

Co se divíte? Nebyli jste nikdy v pivovaru? Jeden pivovar vaří X druhů piv i značek. Například Plzeň na Moravě není vůbec z plzně, ale z některého zdejšího pivovaru se kterým má plzeň smlouvu nebo jí přímo patří...
Stejně tak jsem v loni v létě na dovolené v Rumunsku hleděl na to, že tam jsou všude reklamy na Staropramen. Když jsem si koupil pár plechovek, tak jsem zjistitl, že ten staropramen vaří v Bukurešti... Konkrétně všechny tyto piva jsou vařeny přímo v Bukurešti.
Milan_F

#11 Příspěvek od Milan_F »

Kaca píše:... co jsem s tím měl dělat???

Neřikat si opravdový fajnšmekr. :D :D :D
sinclair

#12 Příspěvek od sinclair »

Tak moment - čmoud je čmoud a rejže je rejže - nesměšovat dokupy :twisted:
Celeron

#13 Příspěvek od Celeron »

Plzeň se po tom, co jsem viděl u nás v bývalým PMV Nový Bydžov (mlíkárna) může dělat kdekoliv na světě. Rovněž Karlovarský vřídlo může vyvěrat kdekoliv na světě.
Víte, co se totiž v PMV na bejvalý sušárně a instantu dělá? Vozej tam Plzeň a vodu z Karlovek a sušej to na granulát. :roll: Pak to posílaj do světa a tam to zase smíchaj s vodou. Vřídlo jim jde dobře, ale s pivem naj furt problémy, matlá se jim to po stěnách technologie. Jó to je ta globalizace.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Kaca »

Ale jo. Za fajnšmekra se pořád považuju ale nejde přece vylejt pivo do kanálu. To snad uznáte. To bych raději viděl téci krev :D
Jen mě naštvalo to zabezpečení plechovek. Jinak to chuťově tak špatné zase nebylo. Jen to bylo jiné než 12stka Prazdroj no.
Tak někdy zase u dobrého pivka ahoj!
JiriTom

#15 Příspěvek od JiriTom »

Rellik píše:Co se divíte? Nebyli jste nikdy v pivovaru? Jeden pivovar vaří X druhů piv i značek. Například Plzeň na Moravě není vůbec z plzně, ale z některého zdejšího pivovaru se kterým má plzeň smlouvu nebo jí přímo patří...

To je ověřené ? Když pivko, tak lahvovou nebo točenou plzeň. A je pravda, že někdy je lepší, jindy horší. Myslel jsem, že platí toto:

Stanovisko Plzeňského Prazdroje

V Česku prodáváme pouze Pilsner Urquell uvařený v Plzni.

1) L znamená stáčecí linka, písměno A, B, C nebo D označuje směnu v plzeňském pivovaru. To je dáno českou produktovou legislativou. Lahve plněné v Polsku ve svém značení kód L vůbec neměly.

2) Na celém území ČR Plzeňský Prazdroj distribuuje a prodává pouze Pilsner Urquell uvařený v Plzni. Licenční výroba v Polsku, která používala české suroviny pod přísným dozorem českých sládků a skončila v březnu 2011, byla určená výhradně pro polský trh a nevyvážela se do ČR a ani do jiných států.

Jiří Mareček
tiskový mluvčí Plzeňského Prazdroje
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“