Soemtron píše:Jen nevím v čem mám problém. Dost často dostávám hlášku "Server nenalezen. Firefox nemůže nalézt server ...
Změř si rychlost na rychlost.cz a tam uvidíš hlavně odezvu (Ping). Pokud bude 50 a víc, tak je to v tom.
Moderátor: Moderátoři
Minule 23 ms, nyní 38 ms. Takže problém u mne v PC - veterán (Win XP SP3, 1 GB RAM)?p32 píše:Soemtron píše:Jen nevím v čem mám problém. Dost často dostávám hlášku "Server nenalezen. Firefox nemůže nalézt server ...
Změř si rychlost na rychlost.cz a tam uvidíš hlavně odezvu (Ping). Pokud bude 50 a víc, tak je to v tom.
Soemtron píše:Nyní mám Doubrava NET, 380Kč/měs. Zdá se, že se ale také pohoršili nebo mám zasekaný PC. Screen rychlosti v příloze.
Dnes jsem našel ve schránce leták, viz. příloha.
Problém byl router. Po připojení PC bez něho vše OK. Měl jsem Edimax BR x204. Je ale zajímavé, když jsem vstubní kabel omylem místo do WAN strčil do LAN, tak vše šlo také OK i WiFi.Soemtron píše:... Jen nevím v čem mám problém. Dost často dostávám hlášku "Server nenalezen. Firefox nemůže nalézt server www.xyxyxyx.com." Týká se to youtube i mnoha jiných. Na druhý den ale OK. Seznam a ebastlírna ale jede vždy. Nevím, zda je to problém u mne v PC nebo v připojení.