gramofon TESLA - problem pri prehravani
Moderátor: Moderátoři
- Oberleutnant
gramofon TESLA - problem pri prehravani
- Oberleutnant
Jindra
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
I velmi problémové desky ! Dnes používám PIONEER PL-335 a ten je v tomto ohledu nad očekávání horší ! Vzácné archívní LP desky opět sem-tam přeskakují...možná by to chtělo eliptický hrot, SHURE, Ortofon apod.
bart1 píše:No co moc se nesmějte. Před nedávnem jsem si pustil gramec a moje sedmileté dítko na to s nedůvěrou koukalo. No a pak začaly padat takové otázky typu: "Jak to může hrát když to nemá displej" jak se dostanu na další písničku atd.
Fakt dobrý, ale pravdivý - můj 4 letý špunt EKKAR Junior
A kutilmile - nelituju tě
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
konosuke píše:Tak to bude jednoznačně piezo přenoskou. Paradoxně způsobuje velký přítlak (svislá síla) na hrot. Přeskakování drážek - stará bolest mechanického audio LP záznamu. Měl jsem kdysi chassis Tesla Litovel HC-43 (piezo VK...) a tam kde staré desky přaskakovaly, NC-420 s magnetodynamickou přenoskou přehrál O.K.
I velmi problémové desky ! Dnes používám PIONEER PL-335 a ten je v tomto ohledu nad očekávání horší ! Vzácné archívní LP desky opět sem-tam přeskakují...možná by to chtělo eliptický hrot, SHURE, Ortofon apod.
no nevím, jestli tam má opravdu hluboký škrábanec, tak to nepřehraje na ničem...