Nabízím TESLA Kvintet
Moderátor: Moderátoři
Nabízím TESLA Kvintet
Rádio je kompletní, pouze prutová anténa chybí. Vzhled tak 60%, nicméně by šlo vypucovat. Po zapnutí hraje na FM, ostatní nezkoušeno.
Osobní předání v Brně nebo okolí dle domluvy zdarma, zbytek ČR za poštovné.
Bude dostupné do 9.2.2018, potom směr kontejner.
- Přílohy
-
WP_20180202_08_10_31_Rich.jpg- (199.56 KiB) Staženo 284 x
A kutilmile - nelituju tě
- elektrosvit
V Kvintetu i dalších následujících /myslím už i v Sázavě/ byly fakt výborné, dost maličké a přitom výkonné EE síťové transformátorky. Do tý doby jsem podobný jádra v ničem neviděl. Dělala to Dubnica, myslím 1PN665.44 je jeden z nich.
Na stejných jádrech byly navinutý i některý standby trafa do oravských TV.
To trafíčko má srovnatelný či spíš vyšší výkon a je tvrdší, než třeba obyčejný jádro EI12 či M12. Jejich typový čísla a napětí ale v seznamu nemám, protože nemám v archivu servisy TV.
Nevíte někdo, co ty EE plechy v těch síťových trafíčkách do tranzistoráků byly zač? Bylo to vůbec naší výroby?
Ty tranzistorákový byly se zinkovaným plechovým třmenem, mini-tepelkou z Woodu a 10V/300mA.
Televizní měly jinej-měkčí primár, bez třmenu a s piny do dps, bez tepelky a dávaly i přes 22V.
Měl jsem z jednoho takového udělaný regenerační dobíječ pro tátovo auto - bez problému trvale okolo 3W výkonu a vůbec se nehřál, jako dnešní zalitý trafa.
- elektrosvit
- elektrosvit
Ale ty malý tráfka s napodiv velkým výkonem i při malým oteplení byly i v některejch stolních rádiích z Blátislavy - mám pocit, že v Euridice a spol bylo něco podobnýho taky!
- elektrosvit
Celkem dobrej bambusák, ale blbě se to instaluje. Bez těch jejich origo montážních kroužků to není jak upevnit.